Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
spammer
üzenetére
Mindegy, éle van, legyen penge
Még az is lehet, hogy jövő héten a testinges tárolót eresztem rá, szerintem nagy baj nem lehet belőle. De attól majd elvárom, hogy már a 9-esre frissítsen akkor is, ha csak 5-ösnél jár a verziószám 
Van valakinek tapasztalata, hogy mindennaposan használt éles rendszeren mennyire gáz az Arch testing? Mert a Debillány testingje tényleg elég köh - fohsh - höm. Viszont pl. a Firefox és Chrome alfával nem szokott gond lenni, se Win, se Linux alatt, és van jó pár ilyen szoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még az is lehet, hogy jövő héten a testinges tárolót eresztem rá, szerintem nagy baj nem lehet belőle. De attól majd elvárom, hogy már a 9-esre frissítsen akkor is, ha csak 5-ösnél jár a verziószám 
BoB