- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
válasz
qisqaqas #3120 üzenetére
Tévedsz. Értem az Archlinux lényegét, megérteni nem akarom. Fel kellene tennem egy nagyon rövid időre, gondoltam szkripttel pikk-pakk felmegy, megcsinálom amit kell és jónapot, még az egyéb dolgokat is felrakattam (firefox stb.), hogy kicsit szétnézzek, ne adj isten kicsit még utána is használjam, ha már felteszem ezt. (általában win mellett van fent egy Ubuntu nálam, de az alatt sajna nem működött amit szerettem volna, külföldi fórumban irták, hogy archlinux alatt sikerült a történet.
Az ajánlott Antergos-t megnézem.
Kérem, hogy indulatokat ne váltson ki az ha ettől a linux-tól csak ennyit akarok, amennyit. (remélem feltünt, hogy nem szaroztam semmit, becsülöm, hogy otthagyom telepítéskor pl.: az ubuntut, és mire újra mellé ülök lehet vele dolgozni)colomb2: akkor lehet, hogy rosszul fogalmaztam: a két különböző kiadásnál (02.03. ill 04.02.) cd-ről boot-olásnál nem ugyan az fogadott a végén (még mielőtt egy billentyűt is lenyomhatna az ember fia), a későbbi kiadásnál valami zizi van, biztos csak nálam.
De tök mind1. Megoldom valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged