Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
válasz
qisqaqas
üzenetére
Tévedsz. Értem az Archlinux lényegét, megérteni nem akarom. Fel kellene tennem egy nagyon rövid időre, gondoltam szkripttel pikk-pakk felmegy, megcsinálom amit kell és jónapot, még az egyéb dolgokat is felrakattam (firefox stb.), hogy kicsit szétnézzek, ne adj isten kicsit még utána is használjam, ha már felteszem ezt. (általában win mellett van fent egy Ubuntu nálam, de az alatt sajna nem működött amit szerettem volna, külföldi fórumban irták, hogy archlinux alatt sikerült a történet.
Az ajánlott Antergos-t megnézem.
Kérem, hogy indulatokat ne váltson ki az ha ettől a linux-tól csak ennyit akarok, amennyit. (remélem feltünt, hogy nem szaroztam semmit, becsülöm, hogy otthagyom telepítéskor pl.: az ubuntut, és mire újra mellé ülök lehet vele dolgozni)colomb2: akkor lehet, hogy rosszul fogalmaztam: a két különböző kiadásnál (02.03. ill 04.02.) cd-ről boot-olásnál nem ugyan az fogadott a végén (még mielőtt egy billentyűt is lenyomhatna az ember fia), a későbbi kiadásnál valami zizi van, biztos csak nálam.
De tök mind1. Megoldom valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB