- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
válasz
qisqaqas #3120 üzenetére
Tévedsz. Értem az Archlinux lényegét, megérteni nem akarom. Fel kellene tennem egy nagyon rövid időre, gondoltam szkripttel pikk-pakk felmegy, megcsinálom amit kell és jónapot, még az egyéb dolgokat is felrakattam (firefox stb.), hogy kicsit szétnézzek, ne adj isten kicsit még utána is használjam, ha már felteszem ezt. (általában win mellett van fent egy Ubuntu nálam, de az alatt sajna nem működött amit szerettem volna, külföldi fórumban irták, hogy archlinux alatt sikerült a történet.
Az ajánlott Antergos-t megnézem.
Kérem, hogy indulatokat ne váltson ki az ha ettől a linux-tól csak ennyit akarok, amennyit. (remélem feltünt, hogy nem szaroztam semmit, becsülöm, hogy otthagyom telepítéskor pl.: az ubuntut, és mire újra mellé ülök lehet vele dolgozni)colomb2: akkor lehet, hogy rosszul fogalmaztam: a két különböző kiadásnál (02.03. ill 04.02.) cd-ről boot-olásnál nem ugyan az fogadott a végén (még mielőtt egy billentyűt is lenyomhatna az ember fia), a későbbi kiadásnál valami zizi van, biztos csak nálam.
De tök mind1. Megoldom valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Borderlands 4
- Windows 10
- Nintendo 3DS és DS topic
- Fujifilm X
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater teszt
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest