- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
válasz
qisqaqas
üzenetére
Tévedsz. Értem az Archlinux lényegét, megérteni nem akarom. Fel kellene tennem egy nagyon rövid időre, gondoltam szkripttel pikk-pakk felmegy, megcsinálom amit kell és jónapot, még az egyéb dolgokat is felrakattam (firefox stb.), hogy kicsit szétnézzek, ne adj isten kicsit még utána is használjam, ha már felteszem ezt. (általában win mellett van fent egy Ubuntu nálam, de az alatt sajna nem működött amit szerettem volna, külföldi fórumban irták, hogy archlinux alatt sikerült a történet.
Az ajánlott Antergos-t megnézem.
Kérem, hogy indulatokat ne váltson ki az ha ettől a linux-tól csak ennyit akarok, amennyit. (remélem feltünt, hogy nem szaroztam semmit, becsülöm, hogy otthagyom telepítéskor pl.: az ubuntut, és mire újra mellé ülök lehet vele dolgozni)colomb2: akkor lehet, hogy rosszul fogalmaztam: a két különböző kiadásnál (02.03. ill 04.02.) cd-ről boot-olásnál nem ugyan az fogadott a végén (még mielőtt egy billentyűt is lenyomhatna az ember fia), a későbbi kiadásnál valami zizi van, biztos csak nálam.
De tök mind1. Megoldom valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB