- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Whisker menü szerintem brutálisan egyértelmű, amúgy is megnyitod app első 2 kezdőbetűje és már ott is van amit akarsz, a sűrűn használtalat meg be kell rakni kedvencekbe és kész. A csíkozódás meg v-sync hiánya, arra tényleg a compton a tuti.

-
Blum1866_2
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
XFCE gyarilag tenyleg egy rakas sz@r. A v-sync hianya nekem is az agyamra ment.
Megoldas:
- ha nv kartyad van akkor csak es kizarolag a free drivert szabad feltenni. (a hozza szukseges KMS beallitast a wikiben megtalalod)
- telepites utan kapasbol felkell tenni a comptont. Ehhez segitseget ITT talalsz. En is ez alapjan csinaltam,franko lett.En az elmult 1 honapban 4X huztam ujra az Archot,legutobb epp tegnap es ezt most brutalisan eltalaltam.
Volt mar idom kitapasztalni,hogy mit mivel szabad kombinalni,hogy franko legyen minden. Compiz-t olvastam meg sok helyen,hogy azt kell felrakni de az baromsag. Vagy van V-Sync de akkor laggol vagy forditva.
Compton sokkal jobb. AUR-bol tudod amugy telepiteni.Ami meg erdekes,hogy a compton telepitesevel nem csak a desktop V-Sync tert magahoz de a videok is megjavultak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Compton sokkal jobb. AUR-bol tudod amugy telepiteni.
BoB