Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Gratula hozzá
Csak egy jó tanács. A virtuális gépen levő linuxot ne tedd át a fizikaira clonezillával, hanem hozd újra létre. Max a config fileokat (pl openbox beállításait) vidd át. Így lehet sokat tanulni belőle, így fog rutinná válni. És ezt nem csak Arch-nál tudod majd hasznosítani a jövőben, hanem pl Debian alatt is., hiszen magát a linuxot fogod megérteni. Én pl sosem szerettem a linuxot, a népszerű debian miatt. Mikor egyszer olvastam a Manjaro-ról hogy rolling distro-s, akkor felkeltette a kíváncsiságomat. Ahogy szépen belemerültem egyre jobban megértettem az arch és egyben a linux működését. Emlékeim szerint így haladtam: Manjaro KDE, Arch KDE, Arch XFCE, Arch Openbox, Arch Bspwm. Most szinte minden programom terminálban fut. Csak pár kivétel van, mint a Chrome, Libreoffice, Transmission (torrent). Olyannyira belemerültem így 3 év alatt az archba, hogy a debian már gyerekjáték volt, és most linux rendszermérnökként dolgozom 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak egy jó tanács. A virtuális gépen levő linuxot ne tedd át a fizikaira clonezillával, hanem hozd újra létre. Max a config fileokat (pl openbox beállításait) vidd át. Így lehet sokat tanulni belőle, így fog rutinná válni. És ezt nem csak Arch-nál tudod majd hasznosítani a jövőben, hanem pl Debian alatt is., hiszen magát a linuxot fogod megérteni. Én pl sosem szerettem a linuxot, a népszerű debian miatt. Mikor egyszer olvastam a Manjaro-ról hogy rolling distro-s, akkor felkeltette a kíváncsiságomat. Ahogy szépen belemerültem egyre jobban megértettem az arch és egyben a linux működését. Emlékeim szerint így haladtam: Manjaro KDE, Arch KDE, Arch XFCE, Arch Openbox, Arch Bspwm. Most szinte minden programom terminálban fut. Csak pár kivétel van, mint a Chrome, Libreoffice, Transmission (torrent). Olyannyira belemerültem így 3 év alatt az archba, hogy a debian már gyerekjáték volt, és most linux rendszermérnökként dolgozom
BoB