Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Alapvetően nagy kíváncsisággal vagyok az arch felé! Mindig tetszik az újdonsága, a csomag kezelője és hogy terminálozni szükséges hozzá, nagyrészt manuális intervenciót igénylő disztribúció. Azonban a telepítés mindig feladta a leckét. Párszor sikerült a hagyományos módon telepíteni, de most van ez telepítési szkript és ezzel könnyen fel telepítettem! Ráadásul itt grafikusan is tudok particionálni (valami cf*part-al) most egy lassúcska HDD-s laptophoz készítek openbox ablakkezelővel rendszert és eddig a wiki-t olvasva nagyszerűen haladok! Korábban a Wiki olvasása feladta a leckét, mert sok volt az információ. Nyilván fáradt volt az agyam, másrészt nem volt kedvem olvasni. Most fordult a kocka! Olvastam! Baromi egyszerű és haladok vele! 40%-ban már készen vagyok. Ezt egy virtuális gépen teszem, majd egy Clonezilla-val lementem és felrakom a fizikai gépre! Hurrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest