Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buca84
őstag
Van Seagate GoFlex Net kütyüm. Ezen lóg 2 hdd. Arch arm van rajta. Fut rajta a transmission.
Jelen pillanatban nem tudom elérni a webes felületét, mert hibát ír.
Ugyan ezt látom böngészőben is a 192.168.1.214/9091/transmission -ra is. Fix IP van beállítva.
Mi lehet a gondja? Semmit nem csináltam vele. Már újraindítottam párszor de semmi.
Ha nézek egy futó folyamatokat, akkor azt írja, hogy a transmission deamon fut.Illetve a napokban elkezdett egy másik hibát is. Unable to save resume file: No such file or directory
Ez mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB