-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Ja, akkor jó. Amúgy a modern progiknak nem kell az fc-cache, anélkül is le kéne kövessék a fontváltozásokat, az fc-cache inkább legacy X-es alkalmazásoknak kell. Fura, hogy a Termite-nak szüksége volt rá. De nem baj, mert legalább akkor már ezt is kitapasztaltad. Ha már mindenre így rájöttél, akkor nagyon kézre fog állni a Wayland és a Sway is. Én most kísérletképpen az új gépre Artix-ot tettem X.org + Openboxszal, az Arch + Wayland + Sway helyett, de már hiányzik az Arch és a Sway is.Ja, akkor jó. Amúgy a modern progiknak nem kell az fc-cache, anélkül is le kéne kövessék a fontváltozásokat, az fc-cache inkább legacy X-es alkalmazásoknak kell. Fura, hogy a Termite-nak szüksége volt rá. De nem baj, mert legalább akkor már ezt is kitapasztaltad. Ha már mindenre így rájöttél, akkor nagyon kézre fog állni a Wayland és a Sway is. Én most kísérletképpen az új gépre Artix-ot tettem X.org + Openboxszal, az Arch + Wayland + Sway helyett, de már hiányzik az Arch és a Sway is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB