- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- Steam Deck
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Igen nekem is fura volt, főleg hogy korábban már próbálkoztam vele, de mezei userként futtatva nem volt hatásos.
Közben forog a yay
Eszméletlen, hogy egy gyufásdoboztól alig nagyobb vasból mit ki nem lehet hozni, de komolyan.
jah igen az ok:
Szeretnék majd DTS to AC3 transcodolást a TV-hez amihez kell a Plex. Viszont tegnap találtam egy postot amiben az egyik maintainer megemlíti, hogy ő kivette az ARM tárolóból, mert az Arch AUR-ban a legtöbb arch támogatott, ('x86_64' 'i686' 'armv7h' 'aarch64'
) így felesleges ott is karbantartani.Szégyen vagy nem, de én ezt nem tudtam, mármint hogy nagyjából ennyi Arch AUR-ból telepíteni ARM-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged