Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Xenophobermn
üzenetére
Ha jól értem, végül nem telepítetted a Windowst, mert már a telepítőt sem jól írtad ki. Szerintem csak induláskor hozd elő a BIOS bootmenüjét, és ott válaszd ki azt a meghajtót, amire az Archot telepítetted. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy az Arch a bootpartíciót valami másik meghajtóra tette, te lehúztad a kábelről, mikor a másik meghajtót dugtad rá, de végül nem ugyanoda dugtad vissza, ezért megkeveredett a meghajtók SATA sorszáma, nem jó sorrendben keresi a bootmeghajtókat a BIOS. Vagy csak az UEFI boot módot állítottad át BIOS bootra, vagy fordítva, és nem látja az Arch telepítést, ami másik bootmódban lett telepítve, ez ellen az orvosság, ha vegyes bootot állítasz be a BIOS-ba, CSM Legacy + UEFI, néha Mixed, vagy Both vagy hasonlónak nevezik.
Bár azt se ártana tudni, hogy ezt a reboot and select proper boot device fleiratot mi írja ki pontosan, a BIOS vagy már az Arch bootmanagere?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
BoB