Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Xenophobermn
üzenetére
Ha jól értem, végül nem telepítetted a Windowst, mert már a telepítőt sem jól írtad ki. Szerintem csak induláskor hozd elő a BIOS bootmenüjét, és ott válaszd ki azt a meghajtót, amire az Archot telepítetted. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy az Arch a bootpartíciót valami másik meghajtóra tette, te lehúztad a kábelről, mikor a másik meghajtót dugtad rá, de végül nem ugyanoda dugtad vissza, ezért megkeveredett a meghajtók SATA sorszáma, nem jó sorrendben keresi a bootmeghajtókat a BIOS. Vagy csak az UEFI boot módot állítottad át BIOS bootra, vagy fordítva, és nem látja az Arch telepítést, ami másik bootmódban lett telepítve, ez ellen az orvosság, ha vegyes bootot állítasz be a BIOS-ba, CSM Legacy + UEFI, néha Mixed, vagy Both vagy hasonlónak nevezik.
Bár azt se ártana tudni, hogy ezt a reboot and select proper boot device fleiratot mi írja ki pontosan, a BIOS vagy már az Arch bootmanagere?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB