-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Xenophobermn
üzenetére
Ha jól értem, végül nem telepítetted a Windowst, mert már a telepítőt sem jól írtad ki. Szerintem csak induláskor hozd elő a BIOS bootmenüjét, és ott válaszd ki azt a meghajtót, amire az Archot telepítetted. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy az Arch a bootpartíciót valami másik meghajtóra tette, te lehúztad a kábelről, mikor a másik meghajtót dugtad rá, de végül nem ugyanoda dugtad vissza, ezért megkeveredett a meghajtók SATA sorszáma, nem jó sorrendben keresi a bootmeghajtókat a BIOS. Vagy csak az UEFI boot módot állítottad át BIOS bootra, vagy fordítva, és nem látja az Arch telepítést, ami másik bootmódban lett telepítve, ez ellen az orvosság, ha vegyes bootot állítasz be a BIOS-ba, CSM Legacy + UEFI, néha Mixed, vagy Both vagy hasonlónak nevezik.
Bár azt se ártana tudni, hogy ezt a reboot and select proper boot device fleiratot mi írja ki pontosan, a BIOS vagy már az Arch bootmanagere?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7-8700 workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB