Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Nálam nincs az illető fájlban ilyen, nem is tudom mi ez a tally, életemben nem hallottam még róla. Utánanézhetnék, de lusta vagyok hozzá. Nekem nem tört el semmi. Bár azt régóta tudom, hogy valamit nagyon rosszul csinálok, mert Archon nem szokott semmi eltörni. Utoljára Gentoo-n törtek el, kísérleti RC kerneles, meg -9999 verziós tesztcsomagok, de az utóbbiba is inkább az én tudatlanságom játszott bele, meg én kerestem a bajt, hogy ilyen ultrafriss csomagokkal próbálkoztam, ha már lúd, legyen kövér alapon.
Abban viszont igazad van, hogy ennek kint kéne lennie az archlinux.org főoldalán, mert több embert érinthet, hogy akinek ilyen van benne ez a tally, szedje ki. Ezt sose értettem, pont erre lenne a főoldaluk hírszekciója, eleve fizetnek a szerverért, és nem használják ki, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Pánik a memóriapiacon
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB