-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Én használtam fél-egy évig F2FS-t SSD-n. Ne ülj fel a teszteknek, borzalmasan lassú. Érezhetően lassabb, mint ext4-gyel. Ráadásul mikor én próbáltam, az fstrim is bugos volt vele, igaz ezt javították.
Ha annyira akarod, próbáld ki, de csak akkor, ha mazohista hajlamaid vannak, és ne mondd, hogy nem szóltam előre.
(#6934) Bici: lehetni biztos lehet, valami AUR helpert lefordítani Debianon és ott futtatni, az meg tudja csinálni a forgatást, meg megcsinálja a csomagot, legfeljebb olyan paraméterrel hívod, hogy a kész csomagot ne próbálja pacmannal telepíteni.
Az Arch Wiki meg írja, hogy hogyan kell saját repót létrehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- Villanyszerelés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB