- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Mikor használtál F2FS-t? 1 éves sincs a teszt amit néztem, és ott egyértelműnek tűnt, hogy otthoni használatra root partícióra megérheti. Amúgy nem próbltam ki, mert hiába próbáltam leformázni F2FS-re, hibát írt ki vadi új partíciónál is, úgyhogy hagytam a fenébe. Annyira nem érdekelt.
Viszont! Megvan, hogy friss telepítésnél amit csináltam saját scriptet, miért fogyasztott 30-40MB-al többet a Xorg, mint a most használt config esetén. Megnéztem hogy milyen csomagkülönbségek vannak, és 3-asával elkezdtem hozzáadni, majd megnézni, hogy rebootkot mennyit fogyaszt (mert arra gondoltam, hogy valami hiányzik neki, még ha őrültségnek is hangzik), és így kiszűrtem, hogy attól fogyaszt többet a Xorg process, mert nem installáltam fel a xf86-video-nouveau csomagot. Bár a notimban van egy dedikált Nvida kártya, de az Intel-t használom csak, nem vesződök bumblee-be konfigokkal, hogy bizonyos esetekben az Nvidiát is használhassam, főleg mert csak egy MX130-as. Alig gyorsabb ellenben többet fogyaszt. Felesleges, így gondoltam nem rakom fel hozzá a driver-t, mert nem használom. Nah úgy néz ki, hogy ezt a Xorg process zokonvette, és több erőforrással bosszulta meg. Most hogy beraktam a scriptbe, hogy rakja fel, máris normális a memóriafoglalás.
Nem igazán értem, hogy ez miért gond a Xorg-nak, pedig érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Medence topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged