Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nálam pont fordítva. Én a qt-s programoktól kapok görcsöt. Töménytelen mennyiség qt-s bloatot pakolnak fel még az egyszerűek is. Az általad említett szöveges fileok szerkesztése hosszú soroktól behaló GTK-s progikkal nem találkoztam. Igaz nem gedit-et használtam, hanem Atom, és most Sublime. Ez a szövegszerkesztőm, és ezen is kódolok. Soha semmilyen lefagyás, belassulás nem volt. Atommal mondjuk az volt a gondom, hogy maga az elindulása lassú, de az a nyomorult Electron miatt van. Minden más programom is GTK-s, de sosem fagynak. Igaz én nem szerkesztek videókat. Konvertálásra meg teljesen felesleges gui-s program. Tökéletes hozzá az ffmpeg. Eleve ezzel a minimalista Arch + Openbox-al nem volt még belassulás, vagy lefagyás. Anno még mikor Manjaro-t használtam KDE-vel, majd Arch KDE-t, nah akkor volt indokolatlan mennyiségű lefagyás, belassulás. Ezért is váltottam utána Arch + XFCE-re, de az összességében nem tetszett, úgyhogy kerestem más minimalista, de jól konfigurálhatót, és így lett Openbox. Semmilyen módon nem hiányzik az akkori KDE-s szívások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest