Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Legutóbb mikor kipróbáltuk, akkor nem működött (mármint az előrefordított vaapi-s). Hiába volt bekapcsolva, a proci terhelésén látszott, hogy nem működik (mikor 1 éve először próbáltam, akkor jó volt). Igazából engem nem izgatott, mert a full hd-t egy egyszerű Kaby Lake-es i3-as proci is gond nélkül viszi úgy, hogy mellette röhögve csinálhatok bármit, úgyhogy engem hidegen hagy, hogy mit pörget, amíg a rendszert nem lassítja
Meg amúgyis inkább mobilon nézek pár apróbb klippet, a nagyobbakat meg tv-n mobilról kinyomva. Filmeket meg winyóról tv-re kötve, úgyhogy a notebook+youtube nálam ritka 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg amúgyis inkább mobilon nézek pár apróbb klippet, a nagyobbakat meg tv-n mobilról kinyomva. Filmeket meg winyóról tv-re kötve, úgyhogy a notebook+youtube nálam ritka
BoB