-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egy kis infó, aki esetleg hasonló cipőben jár.
Openbox alatt azt tapasztaltam, hogy a Termite ablak keretének egy része ott marad mikor bezárom. Plusz egy video tearing and smoothness youtube testnél akadozott a kettős vonal mozgása időnként (de tearing hiba nem volt). Ekkor még nem gondoltam volna, hogy a két hiba összefügg.
A lényeg, hogy én xcompmgr -t használtam kompozit managerként (könnyebb beparaméterezni, meg kevésbé robosztus, mint a többi, csak ezért választottam ezt).
A keret megmaradási probléma esetén erre gyanakodtam, mert előtte nem volt. Gondoltam fordítok elég időt a Compton-ra és kipróbálom vele. Nos Compton-t használva már nincs ablakkeret megmaradási probléma a Termite bezárása esetén, sőt. Most vettem észre, hogy a video tearing and smoothness teszt a youtube-on teljesen sima futást eredményez, így ezekszerint ezen hiba is a kompozit manager hibája volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest