- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egy kis infó, aki esetleg hasonló cipőben jár.
Openbox alatt azt tapasztaltam, hogy a Termite ablak keretének egy része ott marad mikor bezárom. Plusz egy video tearing and smoothness youtube testnél akadozott a kettős vonal mozgása időnként (de tearing hiba nem volt). Ekkor még nem gondoltam volna, hogy a két hiba összefügg.
A lényeg, hogy én xcompmgr -t használtam kompozit managerként (könnyebb beparaméterezni, meg kevésbé robosztus, mint a többi, csak ezért választottam ezt).
A keret megmaradási probléma esetén erre gyanakodtam, mert előtte nem volt. Gondoltam fordítok elég időt a Compton-ra és kipróbálom vele. Nos Compton-t használva már nincs ablakkeret megmaradási probléma a Termite bezárása esetén, sőt. Most vettem észre, hogy a video tearing and smoothness teszt a youtube-on teljesen sima futást eredményez, így ezekszerint ezen hiba is a kompozit manager hibája volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB