Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szerintem a mintyegon19 jobb lenne

Nem hittérítettem. Jó a Mint, de azóta lettek még jobb alternatívák, azért ajánlgatunk mást. A disztrók körképe átrendeződött az utóbbi években, ezt fejezi ki a distrowatch toplistájának a megváltozása is. Elhiszem, hogy 5 éve neked bevállt, anno nekem sem volt vele bajom azon kívül, hogy ritkán van belőle új kiadás, mármint ez az ütem nekem ritka. Viszont 5 év után itt az ideje, hogy használj fő rendszerként valami más disztrót, hogy fejlődj. Az egyik legveszélyesebb dolog az informatikában, ha kényelemből meg megszokásból beszűkíted a látásmódod egyetlen rendszerre. Sokkal inkább kell a rugalmasság, nyitottság, kipróbálni új dolgokat, megismerni más megoldásokat, keresni miben mi a leghatékonyabb. Én még Archon is törekszek, hogy minden telepítéskor már DE-t vagy WM-et teszek fel, más megoldást, megközelítést használok, mindig próbálok ki új programokat, és nem csak a háttérképet, témát cserélgetem. Ez nem csak azért jó, mert fejlődsz, de nem is lesz unalmas meg monoton, hogy mindig ugyanazt bambulod és használod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

BoB