Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szerintem a mintyegon19 jobb lenne

Nem hittérítettem. Jó a Mint, de azóta lettek még jobb alternatívák, azért ajánlgatunk mást. A disztrók körképe átrendeződött az utóbbi években, ezt fejezi ki a distrowatch toplistájának a megváltozása is. Elhiszem, hogy 5 éve neked bevállt, anno nekem sem volt vele bajom azon kívül, hogy ritkán van belőle új kiadás, mármint ez az ütem nekem ritka. Viszont 5 év után itt az ideje, hogy használj fő rendszerként valami más disztrót, hogy fejlődj. Az egyik legveszélyesebb dolog az informatikában, ha kényelemből meg megszokásból beszűkíted a látásmódod egyetlen rendszerre. Sokkal inkább kell a rugalmasság, nyitottság, kipróbálni új dolgokat, megismerni más megoldásokat, keresni miben mi a leghatékonyabb. Én még Archon is törekszek, hogy minden telepítéskor már DE-t vagy WM-et teszek fel, más megoldást, megközelítést használok, mindig próbálok ki új programokat, és nem csak a háttérképet, témát cserélgetem. Ez nem csak azért jó, mert fejlődsz, de nem is lesz unalmas meg monoton, hogy mindig ugyanazt bambulod és használod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB