Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Jobb persze, ha van fallback, csak én lusta vagyok a tetejére rakni a Hungary-t
Mert ugye sorrendben megy végig, és fallbacknek meg Austria lenne nálam (közeli, gyors). Amúgy nem szokott gond lenni, ha meg ilyen előfordult, addig belövök egy másik mirrort neki. De majd lehet, hogy belövöm rendesen.(#4334) korobi: reflector tud sebesség meg egyéb opciók alapján generálni (én nem használtam).
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Mobil flották
- OpenMediaVault
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Alkoholista nevelde
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert ugye sorrendben megy végig, és fallbacknek meg Austria lenne nálam (közeli, gyors). Amúgy nem szokott gond lenni, ha meg ilyen előfordult, addig belövök egy másik mirrort neki. De majd lehet, hogy belövöm rendesen.
BoB