- Riasztó topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
klayton#1
tag
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem!
Eldöntöttem, hogy váltok Arch Linuxra, eléggé megtetszett. A telepítés simán ment leírás alapján, végül kde-base környezettel telepítettem [első találkozásom a kde-vel is..]. A rendszer működik királyul, viszont azt hiszem, a grafikus kártyám telepítése mégse sikerült túl jól. Ati Radeon HD5770-es kártyám van, és a telepítés során "xf86-video-ati"-t telepítettem, viszont valamiért nem hajlandóak működni a Visual Effectek, mindig kiírja, hogy "could not activate ..." vagy, hogy "disabled by other application..". A kérdés az, hogy hogyan érhetném el, hogy működjenek rendesen az effektek?
Na közben egy másik is eszembe jutott. Még ubuntu alatt mplayert használtam, és ezt az új Arch-ra is telepítettem, viszont amikor teljes képernyőn szeretnék lejátszani, egyszerűen a képet egy fekete képernyő közepére rakja.. nem igazán értem miért..
Ha valaki tudna esetleg nekem segíteni ezekben, nagyon örülnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Riasztó topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 4
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB