Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
klayton#1
tag
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem!
Eldöntöttem, hogy váltok Arch Linuxra, eléggé megtetszett. A telepítés simán ment leírás alapján, végül kde-base környezettel telepítettem [első találkozásom a kde-vel is..]. A rendszer működik királyul, viszont azt hiszem, a grafikus kártyám telepítése mégse sikerült túl jól. Ati Radeon HD5770-es kártyám van, és a telepítés során "xf86-video-ati"-t telepítettem, viszont valamiért nem hajlandóak működni a Visual Effectek, mindig kiírja, hogy "could not activate ..." vagy, hogy "disabled by other application..". A kérdés az, hogy hogyan érhetném el, hogy működjenek rendesen az effektek?
Na közben egy másik is eszembe jutott. Még ubuntu alatt mplayert használtam, és ezt az új Arch-ra is telepítettem, viszont amikor teljes képernyőn szeretnék lejátszani, egyszerűen a képet egy fekete képernyő közepére rakja.. nem igazán értem miért..
Ha valaki tudna esetleg nekem segíteni ezekben, nagyon örülnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- PNY Quadro P600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest