- iPad topik
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen házat vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 
			  PROHARDVER! Arch Linux topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Fritz Teufel addikt Igen, tudtam, hogy erről van szó. Csak kellett egy külső megerősítés is. Ezúton köszönöm mindenkinek! A probléma a következő: 
 egy rokonomé a külső meghajtó, aki a koránál fogva nem ért az informatikához, csak lelkes felhasználó. Ő ezt úgy vette a boltban, hogy "adjanak neki olyat, amit azonnal tud használni". A kezébe nyomták ezt a meghajtót FAT32-vel. Eddig, ez neki tökéletesen megfelelt. Aztán ma jött, hogy másoljak fel neki filmeket. Igen ám, de nálam csak HD filmek vannak, ha már HD kijelzős a TV és a laptop valamint a tabelt. Csak a filmsorozatok vannak 700MiB-es méretben.
 (amikor megvette a laptopját, szerencsére még idejében mutatta, így a Winfos 8.0 mellé gyorsan tudtam particionálni. Össze-vissza remegett közben, hogy nehogy elrontsam, mivel gyárilag tökéletesen működik Képtelen volt felfogni, hogy minek nyúlok hozzá. Aztán meg majd a "szakember" jó sok pénzért hozza rendbe ha elrontom )
 Most úgy jött ki, hogy nem akarok neki filmeket adni. Meg én Linux meg minden hiper-szuper varázslat, neki arra nincs szüksége. Nem érti meg, hogy ha csak egy pendrive-ot vesz is, azt újra kell formázni minimum NTFS-re. Ő azt úgy vette, hogy működik és jó úgy, ahogy van.
 Én viszont az ő kedvéért a meglévő filmjeimet nem fogom letölteni újból szar minőségben, csak hogy az ilyen ismerősökkel is meg tudjam osztani. Utána meg hetekig foglalja a helyet, amíg visszaosztom vagy letelik a seed kötelezettség.
 Nem egyszerű a dolog.
 Egy biztos, aki műszaki eszközt akar használni, ahhoz kutya kötelessége bizonyos szintig értenie vagy sértődöttség nélkül elégedjem meg azzal, ami van! Ehh 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

BoB
 BoB