- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Egyelőre nem akarok szabályozni csak megnézni akarom, hogy most így mennyin megy a proci. Akkor ha jól értem erre a Conky kell.
(Nekem meg asztalim nincs már jó pár éve, és a Linuxot már eleve laptopon kezdtem. De ennyire elemeire szedett op.rendszer nálam ugye még ez az első
)
Aztán még egy újdonság amibe ma futottam bele. A két tök egyforma - csak az egyik már dizájnosabb, mert újabb - WD usb-s vinyómból az egyiket vfat-nak mutatja a másikat meg ntfs-nek
Létezhet, hogy alapból így voltak formázva? Csak mert én nem formáztam őket mikor megvettem, és eddig az Ubuntu alatt ugye nem volt velük gondom. Most viszont az újabb vinyón - amit ntfs-nek mutat - levő fájlokhoz nincs írásjogom. Ma akartam rajta levő txt fájlt szerkeszteni és nem engedte, akkor vettem észre ezt.
Összefügghet azzal is, hogy mikor Debiant próbáltam azon meg csatolni nem csatolta fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest