Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Egyelőre nem akarok szabályozni csak megnézni akarom, hogy most így mennyin megy a proci. Akkor ha jól értem erre a Conky kell.
(Nekem meg asztalim nincs már jó pár éve, és a Linuxot már eleve laptopon kezdtem. De ennyire elemeire szedett op.rendszer nálam ugye még ez az első
)Aztán még egy újdonság amibe ma futottam bele. A két tök egyforma - csak az egyik már dizájnosabb, mert újabb - WD usb-s vinyómból az egyiket vfat-nak mutatja a másikat meg ntfs-nek
Létezhet, hogy alapból így voltak formázva? Csak mert én nem formáztam őket mikor megvettem, és eddig az Ubuntu alatt ugye nem volt velük gondom. Most viszont az újabb vinyón - amit ntfs-nek mutat - levő fájlokhoz nincs írásjogom. Ma akartam rajta levő txt fájlt szerkeszteni és nem engedte, akkor vettem észre ezt.
Összefügghet azzal is, hogy mikor Debiant próbáltam azon meg csatolni nem csatolta fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Létezhet, hogy alapból így voltak formázva? Csak mert én nem formáztam őket mikor megvettem, és eddig az Ubuntu alatt ugye nem volt velük gondom. Most viszont az újabb vinyón - amit ntfs-nek mutat - levő fájlokhoz nincs írásjogom. Ma akartam rajta levő txt fájlt szerkeszteni és nem engedte, akkor vettem észre ezt.
BoB