Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Tudom, hogy már volt de hátha...
Ez a skype engem kiidegel, bár lehet csak beállítás kérdése.
Az a baj vele, hogy nem tiszteli a Linux dolgait. (vérbeli microsoft termék)Először is: nem ismeri a monitor fogalmát. Csak a screen érdekli. Ezért van az, hogy a felugró üzeneteit mindenképpen a virtuális képernyő jobb alsó sarkába pozícionálja. Ha ott vakfolt van akkor így jártam.
Mondom ezt azért, mert alapesetben az ablakait is a screen közepére rakja (pl konfig ablak) és a monitorok gyakorlatilag megfelezik azt.Másik a fileküldéskor a tallózás ablaka.

Azt szeretném, hogy a bal oldalon alapesetben ne csak a root és a home mappa hanem pl a csatolt driveok is megjelenjenek (Kubuntunál ezt tudja alapesetben, mikor megnyitom). Tudok ugyanakkor bármilyen könyvtárat jobbról balra áttenni, mint egy gyorsindítót, (a képen ez w7temp-nek látszódik) de ezt meg amikor kikapcsolom az ablakot egyből elfelejti és ha még egyet akarok tallózni akkor már nem látom.Próbáltam már forrásból felrakni a skype-t de az sem segített.
(K)ubintu vonalon ez megoldott, tehát biztos, hogy beállítás kérdése, esetleg jogosultság egy adott fileon...
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB