Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Nem régen csatlakoztam a játékosbázishoz, és azt kell mondjam iszonyat beszipantott a game. (Sajnos
) De azért vannak bajok. 30as szintű vagyok, keresem én a blueprinteket de nem találok. Pedig volt, hogy vihar alatt, vagy a téli event alatt nyitottam kulcsos ajtókat de semmi. 1-2 esett, de fegyver blueprint semmi. Normális hogy még zöld fegyverekkel mászkálok? (A pajzs/táska kék) Ennyire szarul játszom? De az a baj, megyek én a piros zónákba de mire oda kommandózok, már kivan szedve egy csomó minden.
Vagy ez ilyen game éd majd jó lesz? (Így is jó csak szerintem béna vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) De azért vannak bajok. 30as szintű vagyok, keresem én a blueprinteket de nem találok. Pedig volt, hogy vihar alatt, vagy a téli event alatt nyitottam kulcsos ajtókat de semmi. 1-2 esett, de fegyver blueprint semmi. Normális hogy még zöld fegyverekkel mászkálok? (A pajzs/táska kék) Ennyire szarul játszom? De az a baj, megyek én a piros zónákba de mire oda kommandózok, már kivan szedve egy csomó minden.
RazoR