- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Van egy Macbook Pro 15" TouchBar 2017-es gépem, és szeretnék rá valami billentyűzet és képernyő védő cuccot, mikor le van csukva. Hasonlót mint a gyári papírt amit adnak hozzá, de még is csak jobbat..
Egyet találtam ami tökéletes lenne, de sajnos többe kerül a szállítás (mert USA-ból jönne) mint a termék maga.Shaggymax 15" MacBook Pro Touch Bar Screen Protector 2018 2017 2016
Tud valaki ajánlani hasonló, és jó ilyesmi cuccost?
Köszönöm!!
-
senior tag
Sziasztok,
Macbook Pro 2017-hez keresek Ethernet csatlakozót. Gondolom USB-C to Ethernet átalakító/kábel megoldás fog játszani.
Valaki használ ilyet, és van valami tapasztalat vele, hogy milyen érdemes?
Köszi! -
senior tag
Sziasztok,
feltettem egy win10-es a macbook pro-mra, viszont a bootchamp app valamiért nem képes újraindítani a gépet macosről win10-re.. csak az indításnál való "option" gomb nyomásával tudom elindítani.
Van valaki aki esetleg használja ezt a progit és volt hasonló gondja vagy tudja a megoldást a problémámra?
Képen linkeltem mit ír ki egész pontosan a progi.. (System Pref../Startup Disk-nél ott van a windows-os partíció)Köszönöm előre is a segítséget!
MZ
-
senior tag
válasz makaveli666 #58650 üzenetére
Igen.. erre gondolok, és erről van valami vélemény? Mennyire megbízható stbstb?
-
senior tag
válasz makaveli666 #58640 üzenetére
És ez a HyperDrive dongle mennyi jó? Szimpatikus, hogy nincs kábele, hanem csak bele dugom és van az oldalán.. nincs valami hasonló jó dongle ami ilyen esztétikailag és esetleg egy HDMI is van rajta?
-
senior tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy megéri-e felárat fizetni a 2017-es Macbookra?
Gondolok itt arra, hogy az újban 560-as VGA van, míg a régebbiben 460.
Mindenképpen az egyik csúcsmodellt szeretném megvásárolni, csak nem tudom melyik lenne a jobb döntés.Köszönöm a válaszokat előre is!
MZ
-
senior tag
Arra van valami megoldás, hogy egy adott gyorsbillentyűt a Finder oldala alatt is befogadjon a gép és ne csak pittyegjen?
Alapértelmezetten beraktam CMD+FN+F12 -re hogy a screensaver induljon el, de ha valamiért ki vagyok kattintva "desktopra" vagy éppen semmilyen ablak nincs előtérben aktívan akkor nem eszi meg a parancsot, de ha van elöl program akkor igen :/Esetleg valakinek valami ötlet?
-
senior tag
olvasgatom ezt a Jetdrive lite-os meg a Nifty minidrive-s cuccost.. de egészen pontosan mire is jó ez?
+ háttértárnak gondolom kevéske mert még is csak memkártyáról van szó.. szóval csak Time Capsule backupnak lenne érdemes használni?(Macbook Pro 2014 MID - 13")
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
van valami megoldás arra, hogy a képernyővédővel lockoljam le a gépet?
Olyasmi lehetőség érdekelne, mint ami van alapból (CTRL+SHIFT+Power gomb), csak olyan formában hogy a screensaver induljon el valami bill kombinációra.. mint pl. windows vagy linux alatt a win gomb + LKöszi
(MacBook Pro)
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Egy 2 hónapja újonan vásárolt MacBook Pro 13" Retina-s (2014-MID) gépem van Yosemite 10.10.3-as OSX-el, és olyan problémám van vele, hogy mivel Retina kijelzőm van ezért szeretem a legnagyobb felbontáson használni a gépet, viszont olyan gond jelentkezett hogy a Dashboard meg sok-sok ablaknak az animációja lagol..
Lehet ezzel kezdeni valamit?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudok a dock sávon több elválasztó vonalat létrehozni??
-
senior tag
Sziasztok.
Egy Mac Air vasarlasan gondolkozok, de van egy kerdes amikre nem tudom a valaszt es a segitsegeteket kerem!
- 4gb vagy 8gb valtozatot erdemes?
- amennyiben 8 ugy megeri megvarni a 5-6 hetes szallitasi idot?
- mennyire zavaro az US bill?egyelore ennyi lenne, elore is koszonom!
udv. mZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- További aktív témák...
- Eladó Macbook Air M1 13" 2020
- MacBook Pro 2016 13" Touch Bar/8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./p3956
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- Apple MacBook Air M2 Chip, 8/256Gb, 18 Ciklus 100% os Akumulátor
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest