- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz unrealnoise #103596 üzenetére
Szerintem az általad leírtakra és még annál is többre elég az M1 Air. Nekem is ez van, 16/256 GB-os. A billentyűzeten a speciális karakterek kiosztását kell megszokni, amúgy szerintem jobb, mint a Windows. Nekem nem volt probléma a géppel, bár szerintem elég gyorsan alkalmazkodok.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
evo87
őstag
Táblázatkezelés, stb... Office előfizetés
Videovágó - van beépített, nem nagy truváj, de alap dolgokra használható
Képszerkesztő - LR vagy PS, ugyanúgy fizetni kell érte, ahogy Windows esetén is.Én is nemrég tértem át Win laptopról M1 Air-re, office feladatok, képszerkesztés és pici videovágás feladatkörökkel. Ezekre tökéletes.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
gzbotii
nagyúr
Mit jelent a "egy csomó pénz szintre hozni"?
Adobe, MS termékek gondolom ugyan annyiba kerülnek Win-re is. Vagy, khm.
Google Suite termékek ingyen vannak, nagyon jól használhatóak és böngészőben futnak. Évek óta azt használunk munkahelyen is.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
r4z
nagyúr
válasz unrealnoise #104567 üzenetére
Tippre maga a hub fogyaszt, nem melegszik nagyon?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
trobi28
addikt
Így mindenképp többletfogyasztásod lesz, hogy mi fogyaszt? Röviden minden
Bővebben:
- fogyaszt a HUB és a rácsatlakoztatott perifériák
- fogyaszt a külső monitor is, hiába van tápegysége a videókártyának kell meghajtania, amihez enrgeia kell
- fogyaszt a saját kijelző is, ok hogy levetted a fényerőt de attól még azt is meg kell hajtania
Én úgy használnám, hogy adnék neki tápot, lehajtanám a MAC-et, így csak a külső monitort hajtaná meg. Mive sokat megy majd tápról, néha merítsd le és készBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Jano_023
őstag
Nekem is Air M1 van. Nálam is hasonló a helyzet, de nekem körülbelül a 13 óráról leesik olyan 6-7 órára.
Egyetértek az előttem szólókkal hogy a HUB miatt van. Szerintem ha csak a HUB-ot dugod be akkor is eszik szerintem.
Én azt vettem észre, hogy a többlet fogyasztás annak is köszönhető hogy ha külső kijelző használsz akkor a GPU magok száma is emelkedik és több fog bekapcsolni a melett hogy a HUB-ot is táplálni kell.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
r3dsnake
nagyúr
válasz unrealnoise #106883 üzenetére
Ott szerver oldali gond lesz, vagy rosszak a beállításaid.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz unrealnoise #106886 üzenetére
Plex sem tököl. Nem váltanék róla.
-
blakey
titán
válasz unrealnoise #106886 üzenetére
Egyik kutya, másik eb, egyik sem jobb a másiknál. Nem mindegy, hogy az adott kliensre miként van megírva a program, 1,5 évig párhuzamosan használtam mindkettőt, a végén döntöttem az egyik mellett úgy, hogy felsoroltam a hibákat és az maradt amelyiknél kevesebb vagy jobban tolerálható a hiba.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 2018 Használt/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3807
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest