- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
válasz galaktikus #25191 üzenetére
és kell ez a Trim Enabler? Alapból a trim ki van kapcsolva? Fura nekem, hogy ha ez egy fontos és jó dolog, akkor az apple miért nem engedélyezi alapból
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
huszar90
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm!
-
Ear001
addikt
Én is használtam, de Yosemite alatt szerintem inkább nem ajánlott:
The kext-signing setting is stored in your Mac’s NVRAM/PRAM, a sort of flash memory inside your Mac. This memory can be reset either by accident or by intention (usually by troubleshooting issues with your hardware), causing kext-signing setting to re-activate.
If you try to boot a Trim-enabled system with the kext-signing setting re-activated, you will be met by a gray screen with a stop sign:
This is your system telling you that a driver has been modified, and is not allowed to load.
To avoid this situation, you can make sure to disable Trim before performing any hardware maintenance or PRAM reset on your Mac.
PRAM resetet az ember akkor szokott nyomni, ha valami gond van a géppel és nem biztos, hogy van rá lehetősége előtte kikapcsoni a programot
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs