- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz huszar90 #20322 üzenetére
Ez mondjuk hülyeség.
APR csak új gépet árul és miért ne vehetne valaki használt Apple terméket, ha az újra nincs pénze/sokallja az árát? Ha mindenki így állna hozzá a kérdéshez, mint te, akkor nem lenne használt piaca az Apple termékeknek, amivel mindenki rosszul járna...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz huszar90 #20334 üzenetére
Mivel világgari van az összes MacBookra, így nem igazán van rizikó a dologban, főleg, hogy megbízható eladókról van szó, innen a fórumról is többen vásároltak tőlük teljes elégedettséggel...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nábob
tag
válasz huszar90 #20942 üzenetére
Ezzel kapcsolatban akartam is kérdezni... Az új MBA-kban úgye tudja az Apple az akksit cserélni (mennyiért?). Mit gondoltok mi az a legkésőbbi időpont amikor még ezt megcsinálják? Értem ezt úgy, hogy kiadták őket 2014 májusában, várhatóan meddig támogatják az akksi cserét benne? (egyszer csak elfogy az akksi készletük ami van...)
edit, még valami: Hol tudom megnézni, hogy hány órát futott a gépem?
[ Szerkesztve ]
Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
nábob
tag
válasz huszar90 #20951 üzenetére
Az előbb beszéltünk róla, a teljes lemerítés egyáltalán nem normális használat, lásd itt: (#20925) nábob
(#20952) TigerCat valami apple support esetleg?
[ Szerkesztve ]
Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
ielektros
senior tag
válasz huszar90 #20971 üzenetére
Ez valahogy ugy mukodik, hogy van egy algoritmus aminek az eredmenye alapjan megjelenik ez az uzenet. Van egy csomo adat ami alapjan az akku tarolja a sajat allapotat. Homerseklet, toltesi aram csucsok, kisutesi aram csucsok, onkisules merteke, es ezek fuggvenyeben a feszultseg ertekek alakulasa.
Gondolom oszt szoroz egy mikrokontroller az akkuban es amikor berakjuk az akkut a gepbe akkor ezeket az adatokat i2c buszon keresztul elkuldi a toltes vezerlonek majd az SMC-nek. Az SMC-bol meg kiolvassa az OSX es megjeleniti, hogy mi a szitu.
Elofordulhat, hogy valamikor elert egy magasabb homersekleti erteket az akku, emiatt arra a ciklusra jelentosen csokkent a kapacitasa es a hozza tartozo magas homerseklet ertek miatt mondjuk eltarolt egy olyan eredmenyt ami alapjan cseret akar. Nyilvan ebben van uzleti indittatas is nem csak technikai.
-
galaktikus
aktív tag
válasz huszar90 #25186 üzenetére
Szia!
Igen működni fog vele az SSD, a trimhez pedig EZ a nagyon egyszerű de igényes kis program kell. Ha nem kellenek a kibővített szolgáltalásai mint a benchmark, meg health status stb, csak egyedül a trim működése a cél, úgy tök ingyenes. Én így használom.. Gondolkoztam rajta, hogy upgradelem a teljes verzióra de szerintem felesleges..
[ Szerkesztve ]
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest