-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz Raymond #123315 üzenetére
Köszönöm.
Nincs terve hogy többet is készítsek, ritkán fordul elő ha kell 1-1.
Azért nem láttam mert nem is készült, már win alatt néztem a gyors billentyűket.bmakszim
Hétvégén megkeresem az app-ot mert ez hasznos lesz.
Parson
Tudom kérdeztem kaptam választ de mástól nem jött megerősítés hogy a Sonoma több mint 1 éve alatt bugmentes vagy sem.lmno és NF-
Köszönöm de szerintem elkezdem post-it-ra kiírni (vagy jegyzetbe) a legszükségesebbeket hogy míg nem rögzül előttem legyenek.MGaa73
Köszi.
Igazából nem gond, ki tudja mikor került fel a polcra hogy ilyen alacsony szintre merüljön. Az is lehet hogy valami védelmi intézkedés hogy legalább végig tudjon menni a beállítás segéden a felhasználó az első fázisban.
Annak örülők hogy asztroszürke Magyar billentyűvel sikerült szereznem amilyet szerettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pentax DSLR topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 13" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest