-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumi
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a tesztet!!
Egy természet-figyelő kamera képeiből próbálok timelapse videót csinálni, ennyi a sztori. Nem gondolnám, hogy ez olyan extra / ritka dolog. 2500 kép meg lófütty szerintem, legalábbis windowsban az, pedig ott csak sata ssd-n volt, itt meg a világ egyik leggyorsabb nvme meghajtóján, a világ legjobb oprendszerén, stbstbstb.
Nekem az enhance-nál hosszú percekre kifagyott az iMovie, hogy a végén force quit-telni kellett és a következő körben inkább hagytam is a csudába. Az importálás is perceket vett igénybe - s közben volt a dokk akadozás. Az exportálás rendben volt fura mód, már azon kívül, hogy bő 10 percig tartott (de kifutott a 32 giga ramból nálam is és swappelni kezdett, viszont ekkor az OS-szel legalább nem volt baj)
Nem emlékszem a windowsos program nevére, de simán rámutattam a képeket tartalmazó könyvtárra vele, instant bentvolt minden a timeline-on és 2 perc múlva kész volt a videó. Valami store-ból húzott ingyenes gagyesz program volt amúgy, messze nem iMovie színvonal, ezért is lepődtem meg nagyon az iMovie/M1/macOS bénaságán erre a problémakörre.
Jobbulást kívánok!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Macbook Air M1 13" 2020
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest