-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz dejaris #44603 üzenetére
Ezt miért tőlem kérded? Én pont azt irom, hogy a régi technologia kikopik és jönnek helyette az ujak, amit nehez elfogadni, de el kell. Mert nem véletlenül ujak, hanem azert, mert jobbak is vmilyen szempontbol, mint a régi. Még ha kényelmetlen is a váltás olykor.
(#44602) biker -> Erre mindenki azt mondjan emes egyszerűséggel hogy ha nem tetszik, nem kell megvenni. Amiben van vmi, csak hát tény, hogy vissza tud csapni az ostor az apple számára is... bár ők tudják, mit csinálnak.
(#44601) szabogabor10 -> Teljesen értem, hogy mit mondasz. És valahol meg is értem. Én is szivnék vmennyire ebben a helyzetben. De utána lehet hogy nyernék is vele... a kérdés az, hogy mennyire stabilan marad ez az USB-C, vagy utana megint jön-e vmi uj. Mert igazából hiába tudnak többet, ha tényleg szivatják a népet egy ismételten uj csatlakozoval (kiépitett hardverkörnyezetben fokozottan).
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Apple Macbook PRO 512 GB Silver - 24 hónap Garancia - 091
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- MacBook Pro13 Touch Bar, Retina HUN! 256GB Doboz új állapot!
- Apple Macbook PRO 512 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 090
- 2022 MacBook Pro 14 M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT
- Lp
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- Apple Macbook Pro 13" 2020 Touchbar i5/16GB/512GB, ÚJSZERŰ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest