-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
addikt
Hello!
Elkezdtem használni a Tuxera NTFS-t, eddig paragon volt és az tökéletesen tette a dolgát. Ennél viszont a torrentezés is max 3-4 megával megy 12 helyett, illetve ha törlök egy filet, mindegy mekkora eléggé lassan frissíti magát és pár mp kell mire újra tudok bármire kattintani. Más is tapasztalt ilyen mértékü lassulást? Illetve igen a gépről valo hdd-re másolás is eléggé lelassult.
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék a páromnak karácsonyra egy maacbook air 13 (2016) notebook-ot venni? Csak netre,facebook,zenehallgatás,böngészés menne rajta.Érdemes ilyet venni?Mennyire strapabíró?MEddig lesz rá kb támogatás?
-
TigerCat
nagyúr
-
atirag
őstag
Tudna ajánlani valaki usb-c adaptert? Vagy mindenki gyárit használ?
-
Ragnar95
félisten
válasz Csabee. #43492 üzenetére
Szomorú, hogy 3 főverzióval a Mavericks után is ott tartunk, hogy amit anno nyertünk erőforráshasználaton, az még mindig a kukában pihen és nem hogy javulna a dolog, egyre rosszabb csak
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Safarit csak nem sikerült rendberakniuk Sierra alatt sem, első fagyás meg is volt
Facebook volt a ludas megint,de mostmár legalább Activity Monitorban látszik a memory pressure-ön is a probléma, El Capitan alatt az se látszott...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
megema
őstag
Valaki tervez rendelni valamit az Apple Online Store-ból? Nekem ~2.500 forint hiányzik a 15.000-es határhoz, hogy ingyenes legyen a szállítás. "Feleslegesen" nem fizetnék 1.700-at szállításra.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok a 2009 es c2d-s macim 1 2 hónapon belül cserélném 2013 v 2014es retina pro-ra. Megtudnátok mondani, hogy a 2 èvjàrat között mi a különbség, melyiket érné jobban megvenni? A 1,5gb-s iris -esek i5 ök 2013 ba 250 280, a 2014esek pedig 300 körül láttam. De összehasonlítò tàblázatot nem találtam.
-
Ragnar95
félisten
válasz teguran #43487 üzenetére
Szerintem egy sleeve-el jársz a legjobban. Műanyag tokok általában pont hogy csak elősegítik a mikrokarcokat, mivel bemegy alájuk a por, fóliával meg én a helyedben nem csúfítanám el a gépet.
A sérülések nagy része akkor történik, amikor felemeled a gépet az asztalról és cipeled, ezek ellen meg tökéletesen elég egy sleeve is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
teguran
tag
Haliho,
Macbook12: tud valaki jo foliat vagy vedoburkot ajanlani karcolasok ellen?
(mar @mazonon neztem parat, de a magyar kollegak velemenyere jobban alapozok, hatha mar valakinek bevalt valami )Koszi!
-
vans?
őstag
válasz TigerCat #43445 üzenetére
Koszi, inkabb kikapcsoltam en is, az a legegyszerubb.
Mas kerdes: ugy hasznalom a gepet, hogy allandoan toltore van dugva, de neha estenkent fel-1 orara olbe veszem az agyban, utana visszadugom toltore. Ez igy mennyire rossz az akksinak? Jobb lenne ugy hasznalni, hogy csak akkor dugom toltore, ha lemerules-kozelbe kerult?
koszi!
hábm bábm
-
Ragnar95
félisten
-
TigerCat
nagyúr
válasz Lazika #43480 üzenetére
Passz. Ma beszéltem epölékkel, de sajnos erre nem kérdeztem rá. Majd legközelebb...
Viszont, visszatért az értesítési központba a Facebook. Valami csoda folytán újra kapom az értesítéseket erről-arról.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
kaviat
tag
jut eszembe kicsit több mint 2 év után 239en áll a battery ciklusom, kb mire számíthatok?
-
totron
addikt
AppleID (bankkártya nélküli) létrehozása iTunes alól lehetséges csak?
-
loki79
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni ,hogy mire érdemes figyelni használt macbook vásárlása előtt. (Ez lesz az első macbook-om.) Többnyire a macbook pro-k között válogatok mivel az air specifikációi nem elegendőek a munkámhoz. 300 ezer környékén találtam 2015 eleji macbook pro-t a következő specifikációkkal 512gb ssd, 16 gb. ram, i5 2.9ghz és Intel Iris 6100, 13'' retina kijelző, akkumulátor ciklus :213( ez sok vagy kevés ?) és még van 2 hónap garancia. A képek alapján és az eladó elmondása szerint nincs rajta horpadás vagy karcolás illetve minden működik (10/10). Kifizetés előtt a futár társaságában megnézhetem és kipróbálhatom viszont nem tudom ,hogy a kevés idő alatt hirtelen mit nézzek rajta. Pár buta kérdés :
1. az eladó megadta a szériaszámot de nem tudom mit kezdjek vele ,mit tudok vele ellenőrizni? mire jó az?
2. Ha a hirdetésben fel van tüntetve ,hogy nincs iCloud fiók vagy postázás előtt törölve lesz róla az azt is jelentheti ,hogy lopott ? vagy ha nem, én majd tudok új iCloud fiókot létrehozni annak ellenére ,hogy már lett rajta létrehozva egy ? Illetve a szolgáltatások iCloud fiók nélkül működnek ?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
kacsaesokos
tag
2011 late macbook promat utol érte a dgpu hiba, visszahívás keretében Icentre alaplapot is cserélt minden szuper visszakaptam, azóta viszont véleményem szerint sokkal jobban melegszik.
2 perces tömörítés után 100fok fölé melegszik processzor ventilátor max rpm-en pörögnek.
Youtube + netezés közbe 75-85 fok (ventilátorok legalább nem hagosak)
Ami viszont érdekes, hogy van amikor 1-2 óráig max 50 fokos, mintha semmi baja nem lenne.
Van valakinek tapasztalata, hogy új alaplap után jobban melegedne a gépe, kifejezetten a processzor?
Újrapasztázva 1 éve volt kb, a gép többi része nem melegszik...[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Sierra alatt az miért van, hogy amikor bekapcsolom a gépet mindig világít a billentyűzet? Hiába szedem le mindig be van kapcsolva akármilyen napszakban kapcsolom be a gépet. Köszi!
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
TigerCat
nagyúr
válasz CharlieDrop #43465 üzenetére
Minden esély megvan rá, hogy a következő 5-10 évben javítják, szóval nem kell elkeseredni...
Ai viszont pozitív, hogy ha képet tallózok, végre nem a legrégebbitől kell kilométereket görgetnem, hanem alapértelmezetten a végére ugrik. Mondjuk még jobb lenne, ha felül lenne az újabb, esetleg állíthatóvá tennék, de nem vagyok telhetetlen, ez is komoly előrelépés...
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz kaviat #43463 üzenetére
Ja, igen. Ez kimaradt...
Szerencse, hogy kulcskarikán megjegyzi. Egyébként elvileg nem kellene semmi, mert ugyanazzal a felhasználónév-jelszó párossal állítottam be a hozzáférést minden gépen, amivel az adott gépre belépnek. Persze a macOS erre nem hajlandó...
-
kaviat
tag
jaja, plusz kicsit béna, hogy minden első NAS csatlakozásnál feldobja a jelszót is (kitöltve persze, csak ok-zni kell) - eddig nem kellett.. továbbra se atom stabil, néha újra kell csatlakoni a NAS-hoz stb..
-
TigerCat
nagyúr
Mail:
- piszkozatok beragadnak a Gmail felületén
- lassabb lett a szinkronizálás
- nem lehet kikapcsolni a levélszemét szűrést
- válaszkor gyakran nem találja el, mely alias címről akarok válaszolniSafari:
- új tabról eltűnt a könyvjelzők oldalsáv, amit használtam
- automatikus kitöltés nem kezeli a három adattal belépéstSzövegszerkesztő:
- továbbra is képtelen megjegyezni a helyet, ahol utoljára megnyíltFinder:
- alkalmazásból tallózáskor angolra vált, eltűnt a mappanevek honosításaNaptár:
- nem lehet billentyűzettel időpontot hozzáadni, egy ponton egerészni kellSzámológép:
- továbbra sem tudok szorozni magyar kiosztású billentyűzettelÍgy hirtelen kb. ennyi...
Egyébként jó a rendszer, működik szépen, de ahogy Ragnar fórumtársunk is írta, vannak apró bugok (letöltőcsík beragadás), amelyeket hosszú évek kitartó fejlesztéseivel sem sikerült megoldani. Talán majd egyszer...
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
megema
őstag
Sziasztok!
Sierra alatt nálatok is gondok vannak az ikonokkal? Az olyan fájloknál, amikhez nincs előnézet, fehér fájl ikon jelenik meg elsőre, majd ha visszalépek és újra belelépek a tartalmazó mappába, akkor berakja a megfelelő ikont. Pl. mkv, alias fájloknál jelentkezik.
-
TigerCat
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #43454 üzenetére
Ezek vannak telepítve, de mind közül a Pixelmator a legjobb. Nagyon szeretem... Effektezni újabban a Polarr tűnik jónak, de szinte mindet használom valamire.
-
Ragnar95
félisten
válasz peugeotmate #43455 üzenetére
Ha zenét nyitsz meg QuickTime-al és az Exportra mész, alapból csak az Audio only opciót ajánlja fel, így .m4a-ba menti el a szerkesztett számot.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz TigerCat #43443 üzenetére
Akkor te milyen képszerkesztő programot (programokat) ajánlasz/használsz? Köszi előre is.
OFF: Nektek se tölt be néha a mobilarena oldala / fóruma? Nekem néha kiírja a Safari, hogy nem tudja megnyitni az oldalt. Ez azóta van, hogy volt ez a szerver problémájuk. Ahhoz köthető a hiba? Mert úgy tudom, hogy most egy ideiglenes szerveren "vagyunk" ..
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Tapasztal valaki betőltési nehézséget a prohardver oldalra? Mert minden más jól működik,de ez nagyon lassan vagy néha be sem jön.
-
rjg
őstag
válasz peugeotmate #43448 üzenetére
Igaz, már jó néhány éve, de erre az Audacity-t https://sourceforge.net/projects/audacity/ használtam.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Ragnar95
félisten
válasz peugeotmate #43448 üzenetére
Gyári QuickTime.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Sima, egyszerű mezei MP3 vágásához melyik szoftvert ajánljátok? (Legegyszerűbb, minél primitívebb megoldást keresek.)
Köszi előre is!meg
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy adott egy asztali gép win 7 rendszerrel, megosztott mappákkal,
valamint egy MacBook Air.
Egy részét elérem az airral, de párat nem, nem tudom miert van igy, wines géppel sem érem el azokat a mappákat, csak ha szintén win7 van a gépen, akkor tudom hová kell beirni a hálózati jelszót.
Nem tudom miért van igy, egyszerre osztottam meg mindet, mégis ezt csinálja.
Mac-en hova kell beirni azt a bizonyos hálózati jelszót?
Köszi.
Üdv.Élj úgy, hogy.......
-
Kulbi
aktív tag
válasz Black Dragon #43441 üzenetére
A javítás: lötyög benne vmi ha oldalra rázza az ember (itt kijelző cserét mondtak) és el kezdett kattogni, majd linkelek hangot, mert felvettem.
Kb. négy frissítés volt a rendszeren, gondoltam érdemes lenne szűz Sierrát rakni. ill a személyes adatok, jelszavak stb. miatt gondoltam érdemes alaphelyzetbe állítani.<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
vans?
őstag
sziasztok,
ki milyen widgetet hasznal dashboardon? a default-ok nagyon csunyak szerintem (iOS 6 deisgn, elszoktam tole legalabbis ), vannak a rendszerbe illesztheto, szep es hasznos widgetek is gondolom. megkoszonnem, ha tudnatok ajanlani parat.
koszi!
hábm bábm
-
Black Dragon
addikt
Szerintem dobozt felesleges vinned, úgy is vissza fogják adni, az Almáriumban külön becosmagolták nekem, szóval szerintem ne add a dobozt is, még a végén annak lesz esztétikai hibája.
Biztonsági mentést mindenképpen ajánlanék, de mi lesz a pontos javítás? Mert ha nem kell vinyóhoz/rendszerhez hozzányúlni, akkor szerintem ennyi elég is.
-
kaviat
tag
skacok, biztos én vagyok a béna, de kicsit megakadtam. bevallom nem szoktam a fotókat mac-en feldolgozni, de most gondoltam berántok egy képet a gimp alá, hogy kicsit masszírozzam. de nem tudtam a gimp-el megnyitni a Fotók könyvtár alatt lévő képeket. de még ráhúzni se sikerült innen képet a gimpre. mit rontottam el?
biztos én bénáztam el előzőekben a dolgokat a sok upgrade során, de most a következő dolgokat látom :
Fotók könyvtár.photoslibrary
iPhoto könyvtár.migratedphotolibrary
Photo Booth fotótára fotók alatt van 10 giga, (csak töredék fotó van a mac-en) dátum szerint ez a legutolsó, a többi könytár sokkal kissebb és régebbiek is a dátumok.
megj. : jelenleg van vagy 300 giga fotóm a NAS-on az utóbbi 15 évből, még rágódom hogy tudjam egységesíteni a kezelésüket. (a synology fotókezelője se győzött meg, amikor kiírta, hogy hány hétig fogja indexelni a képeket miután felmásoltam ide a tonna fotót, ezt ki is kapcsoltam, jelenleg csak tárolom itt a képeket)
[ Szerkesztve ]
-
Kulbi
aktív tag
Mielőtt elviszem a gépet szervizeltetni mit érdemes csinálni? Mennyire kell lecsupaszítani, lementeni? Hogyan adjam le, dobozában, vagy ott úgy is becsomagolják, hogy ne sérüljön.
Köszönöm.
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
Black Dragon
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #43433 üzenetére
Ez kimaradt, azt hittem minden alkalommal pötyögni kell, ha fel szeretném oldani. Így korrekt, köszönöm a felvilágosítást!
-
WaterWave
veterán
Nekem nagyon tetszik a Sierra, maximálisan elégedett vagyok
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Rage47
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #43433 üzenetére
Itt a lényeg. Naponta egyszer kell bepötyögni az órán a kódot.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Black Dragon #43432 üzenetére
Azt hiszem nem értem a problémát.
Az órát ha egyszer kinyitottad, akkor amíg a karodon van, többet nem kell kinyitnod a kóddal. Én reggel felveszem, kinyitom, és utána egész nap nyitva van. Vagy valamit félreértek?"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Black Dragon
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #43431 üzenetére
Az addig érthető, csak a problémám ott kezdődik, hogy ha nem akarom éppen elővenni a zsebemből a telefont, hogy megnézzek valamit, akkor pötyögnöm kell a kódot a kicsit kijelzőn. De ezt ugye orvosolni lehet azzal, ha nem állítasz be jalszót, ez oké.
Na de ha a gépedhez szeretnék bejutni, akkor kénytelen vagyok mindenképpen jelszót állítani az órára, amit ugyan kinyithatok a telefonnal, ami pedig feloldja a gépet, de nem értem miért teszik ezt kötelezővé?
Nem akarok a watchon jelszót használni, de így nem tudom vele feloldani a gépet(ami nem életbevágó, ha eddig elvoltam a jelszóbeírással akkor eztán is elleszek, csak szimplán hülyeségnek tartom ezen korlátozást.)[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Black Dragon #43430 üzenetére
De, fel kell.
Ha a telefont kinyitod TouchID-vel, akkor az nyitja az órát is."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Black Dragon
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #43429 üzenetére
Tehát fel kell oldanom a telefont ahhoz, hogy a folyamat végig menjen? Mert akkor sem vagyok sokkal előrébb.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Black Dragon #43428 üzenetére
Telefon nyitja a Watch-t, Watch nyitja a Mac-et.
(Apóka húzza anyókát, anyóka húzza a répát...)"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Black Dragon
addikt
Azért Apple bácsitól nem volt túl kedves ötlet, hogy megadja az apple watch általi feloldást machez, de csak akkor, ha van jelszó beállítva a watchra... Értem én, hogy ha viszik az órádat, akkor vihetik vele a gépedet is, aztán könnyű dolgok lesz, de ettől még igazán megengedhetnék, a tököm se akar a kis kijelzőn kis számokat bepötyögni minden alkalommal...
-
nagyúr
válasz TigerCat #43421 üzenetére
Nálam annyi történik a letöltés és telepítés után, hogy rákérdez, hogy megnyitom-e, majd miután klikkelek, hogy igen, egyet pattan az ikon, és eltűnik minden aktivitás, ami a Viberre utalna, aztán ennyi, Írtam a Viber supportnak délután, válaszoltak is, hogy El Capitan alatt (és Yosemite alatt is) nagyon sok probléma van a Viber Desktoppal, több tízezer user jelzett hasonló problémákat, írtak pár megoldási lehetőséget, azpkat majd végigpróbálom.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
TigerCat
nagyúr
Új fícsör a Safariban!
Ha egy olyan linkre kattintok, ami új lapon nyitja meg a hivatkozást, akkor a jobbra legyintéssel bezárja az újonnan megnyitott tabot és visszalép oda, ahonnan megnyitottam.
Cool.
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
nagyúr
Utazás során feltettem a legújabb Viber klienst és el sem indul. Mi lehet az oka? MBA 5.2, legújabb Capitan.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kyd
tag
Sziasztok!
Egy apple mac outlook-ban hogy tudom beállítani, hogy melyik email címről küldje az email, tehát a feladót szeretném kiválasztani.
-
Ragnar95
félisten
válasz TigerCat #43414 üzenetére
Akkor úgy tűnik ehhez is hozzá nyúltak szépen csendben, csak tudnám minek
Én mindenhol ezt használom és a shiftes kijelölést is elég sokat használtam, úgyhogy sajnálom, hogy belenyúltak a működésébe.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz TigerCat #43412 üzenetére
De neked ugyanúgy működik, mint El Capitan alatt? Mert nekem máshogy. Ha a fel/le nyilakkal+shifttel kijelölök, akkor most csak az adott oszlopban lévő elemeket jelöli ki, míg El Capitan alatt az összes elemet kijelölte sorban köztük is.
-
Ragnar95
félisten
Sierra alatt csak nálam változott meg Finderben a kijelölés
Ikon nézetben eddig működött az, hogy shift+nyilakkal kijelölte az összeset a 2 "szélső" elem között, tehát ahol indult a kijelölés, illetve amin épp a kurzor van, akkor is, ha föl/le mozogtam, de most Sierra alatt csak az adott elemet jelöli ki, amire ráviszem a kurzort, tehát ugyanúgy működik a shift + nyilas kijelölés, mint a klikk+cmd-os.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz FIREBLADE78 #43403 üzenetére
De pont ezaz, hogy ettől függetlenül nem kábelen megy át a kép nálad sem, hacsak nem varázsoltál egyet. Próbáld ki nyugodtan úgy is, hogy nincs rákötve HDMI-vel a gépre a PS4, ugyanúgy menni fog a játék... Attól függetlenül, hogy csatlakoztattad kábelen a gépet, semmit nem csinál az a kábel, neten keresztül megy át a kép.
Nem véletlenül RemotePlay az app neve is.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz FIREBLADE78 #43401 üzenetére
Az wireless, nem kábeles, ezért nem értettem, te hogy oldottad meg kábellel
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
- Apple Apple Macbook PRO 256 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 092
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- Apple MacBook Air M2 Chip, 8/256Gb, 18 Ciklus 100% os Akumulátor
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- MacBook Pro 13" Retina Mid-2017 i7-2.5Ghz 16GB 500GB garanciával, üzletből
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest