-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Egy évvel ezelőtt gond volt MacBook Pro 14 M1 Magsafe töltőjével. Hiába töltöttem akármeddig a gépet, sosem volt hajlandó a fény narancsról zöldre váltani, pedig az akku 100 százalékon volt. A kereskedő kicserélte a gépet, egy MacBook Pro 14 M2-t kaptam helyette. Ezzel egy évig semmi gond nem volt, utána ugyanezt a jelenséget kezdte produkálni. Használom, lemerül néhány százalékra, kikapcsolom, töltőre dugom, de a narancs LED nem vált zöldre a töltés végén. Viszont ha felhajtom a fedelet és bekapcsol, azonnal zöldre vált a LED. Csak hát így pont azt a funkcióját veszíti el a Magsafe, ami a lényege volna, vagyis hogy bekapcsolás nélkül látni lehessen, feltöltött-e a gép. Sokan írnak az interneten ilyen vagy hasonló jelenséget a Magsafe-el.
Találkozott valaki hasonlóval? Van valakinek elképzelése, hogy mi okozza ezt?
Köszönöm.Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Napelem
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pentax DSLR topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- Apple MacBook Air M2 Chip, 8/256Gb, 18 Ciklus 100% os Akumulátor
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest