-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Egy évvel ezelőtt gond volt MacBook Pro 14 M1 Magsafe töltőjével. Hiába töltöttem akármeddig a gépet, sosem volt hajlandó a fény narancsról zöldre váltani, pedig az akku 100 százalékon volt. A kereskedő kicserélte a gépet, egy MacBook Pro 14 M2-t kaptam helyette. Ezzel egy évig semmi gond nem volt, utána ugyanezt a jelenséget kezdte produkálni. Használom, lemerül néhány százalékra, kikapcsolom, töltőre dugom, de a narancs LED nem vált zöldre a töltés végén. Viszont ha felhajtom a fedelet és bekapcsol, azonnal zöldre vált a LED. Csak hát így pont azt a funkcióját veszíti el a Magsafe, ami a lényege volna, vagyis hogy bekapcsolás nélkül látni lehessen, feltöltött-e a gép. Sokan írnak az interneten ilyen vagy hasonló jelenséget a Magsafe-el.
Találkozott valaki hasonlóval? Van valakinek elképzelése, hogy mi okozza ezt?
Köszönöm.Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro - 12C CPU / 18C GPU / 1TB SSD / 18GB RAM / Német bill. - ELADO VAGY CSERE!!
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
- Apple Macbook Air 2024 M3 15.3" 256gb
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest