- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
-Skylake- #111269 üzenetére
Totál egyetértek. Ezért is irtam: a cél szentesiti az eszközt, ahol nem abszolut értelemben kell felfogni egy pontbeli végcélt, hanem gyüjtöfogalomként, a kivánalmakat tekintve... tehát ha évre bontva napi 1 percet használom a táblázatot 2 óra helyett, viszont 2 órányit a pencilt, akkor a táblagép a jó, ha forditva, akkor a mac... ezek csak példák a súlyozott összehasonlitásra. Bocsi, lehet hogy másnak ezek újak, nekem evidensek, ezért nem irtam ilyen finomsággal.
Viszont egy Logitech billentyüzet (én a tok + leválasztható billentyüzet opciója miatt választottam) nagyon jó kiegészitö tud lenni. Utazásra én nem viszem a macBook-ot, csak ha pl hosszabb idöre Magyarországra utazom.
#111268Pano: mig világ a világ, rendesen tanulni csakis saját kézzel irt jegyzettel lehet, pontosan a kézi jegyzetelés saját memóriára való sokkal erösebb behatása miatt. Ezt egyetemi professzorok is tujdák, és ezért is javasolják az elöadásokon (nem mindig és mindenhol), konkrét példa is van erre a neten (pl Müegyetem...). (Aki ezt nem akarja elfogadni, az persze gondolhatja másként, mindenki magánügye amúgy.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged