Hirdetés
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
Krisz79 #2437 üzenetére
Ultra thin silikon nem játszik ? Én most rendeltem igaz 14PM-re, de nagyon szeretem a fogását. Van 15pm-re is, bár lehet pont most nincs raktáron [link] . Pitaka a legvékonyabb talán az összes közül, volt pár telómhoz már, de engem zavart, hogy nem véd körbe mindenhol.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Krisz79 #2423 üzenetére
Tactical aramid-ot használtam pár napig, abba vékony volt a telefon, de előre nem nyúlik a tok és védelmet ott nem ad rá sajna.
Talán a spigen thinfit tokja még vékony és kellő védelmet tud nyújtani.Én a védelem miatt egy uag metropolist használok perpill, de nézelődők, talán a benks armor pro tokja lehet jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest