- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arra gondoltam, hogy androidon erősen belevegyülnek az összképbe a kevésbé neves kínai telefonok is, amik ha mondjuk 2 főverzió frissítéssel megörvendeztetik a telefonjaikat, az már jónak számít, ahogy tudom vagy emlékszem.
Samsung-ék pont, hogy e téren eléggé felzárkóznak Apple mellé, igazából Samsungon kívül mindegyik más androidos telefonra gondoltam inkább.
-
waszabi07
aktív tag
Nem tudom… 24u-ra mindig azt mondták hogy valamiért nagyon meríti a telefonálás és a fényképezés.
15 pro nekem minimálisat merül ha telefonálok róla sokat, bár ez tuti függ a térerőtől is.
Nekem valamiért az ios-t használni sokkal pörgősebb, egyszerűbb mint az androidot. Az sem volt rossz, de itt jobban kézre áll minden, kamera is jobb, a hangszórók is, akksi is. Kb ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest