Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Ez a probléma a megjelenést követő, rövid időszakban volt jelentős mértékű, amire a gyártó gyorsan reagált is akkoriban. A Pro és Pro Max típusok voltak érintettek.
Nálad a már nem az inkriminált iOS 17 verzió fut, ezért ezt ki lehet zárni, mint okot. Szerintem lehetséges, hogy valami más folyamat is dolgoztatta a procit, így a telefon (és a pénztárcád) védelme érdekében inkább a művelet szüneteltetése következett. Amennyiben ez rendszeresen fordulna elő nálad, érdemes volna megkeresni, melyik alkalmazás a ludas. Esetleg egy visszaállítás is szóba kerülhet. -
gretzky77
veterán
Fuss egy kört esetleg az almánál, az elején voltak ilyen hírek, hogy hajlamos melegedni, de utána ezt elvileg rendbe rakták! Töltőn van, hogy nekem is melegszik kicsit de nem jobban, mint más csúcskészülékek és olyannal nem találkoztam, hogy visszavette volna a teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest