- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
mrThomi #2297 üzenetére
Magam miatt és a telefon miatt is. Akkor még úgy gondolkodtam, hogy nehogymár én alkalmazkodjak a telefonhoz, ezért nem akartam engedni az Android testreszabhatóságából. A telefon részéről pedig a 20 gramm különbség nekem nagyon sokat jelent (Betegség miatt, viccesnek tűnhet, de az már remegett a kezemben és fájt a karom, de ezt a súlyt bírja a 15PM-et. Sajnos fejhallgatót is úgy kell vennem, hogy nézem mennyi gramm, a nyakam miatt - izmok gyengék). Sokkal jobb a fogása a 15PM-nek, nem olyan éles az éleknél. Az USB-C számomra nagyon hasznos. Az 5x optikai zoom is jól jön. Abból csak 128GB-ost tudtam venni és az kevés volt offline zenehallgatásra (YT Music, Tidal), illetve sok képet tárolok a telefonon és azért valamennyi szabad hely is jól jön, itt meg külső meghajtót is lehet rátenni. Ilyen dolgok...
Amúgy tényleg jó telefon volt a 14PM, de ezek a plusz dolgok jól jönnek ahhoz, hogy letoljam a torkomon az iOS-t.
Szóval én is változtam és a jó telefon is még jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged