Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Webkamera topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
mrThomi #2297 üzenetére
Magam miatt és a telefon miatt is. Akkor még úgy gondolkodtam, hogy nehogymár én alkalmazkodjak a telefonhoz, ezért nem akartam engedni az Android testreszabhatóságából. A telefon részéről pedig a 20 gramm különbség nekem nagyon sokat jelent (Betegség miatt, viccesnek tűnhet, de az már remegett a kezemben és fájt a karom, de ezt a súlyt bírja a 15PM-et. Sajnos fejhallgatót is úgy kell vennem, hogy nézem mennyi gramm, a nyakam miatt - izmok gyengék). Sokkal jobb a fogása a 15PM-nek, nem olyan éles az éleknél. Az USB-C számomra nagyon hasznos. Az 5x optikai zoom is jól jön. Abból csak 128GB-ost tudtam venni és az kevés volt offline zenehallgatásra (YT Music, Tidal), illetve sok képet tárolok a telefonon és azért valamennyi szabad hely is jól jön, itt meg külső meghajtót is lehet rátenni. Ilyen dolgok...
Amúgy tényleg jó telefon volt a 14PM, de ezek a plusz dolgok jól jönnek ahhoz, hogy letoljam a torkomon az iOS-t.
Szóval én is változtam és a jó telefon is még jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest