Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
migabi24
üzenetére
14-es szériánál jöttem át, 14 pro-ra.
Ez is nagyon gyors, kamera meg nagyon állat.. sokáig szokatlan volt - értem én ez alatt kb 2 hétig - de nem, nem bántam meg, egyáltalán nem. Mondjuk a 14 pro-val pont megszívtam, valami hardveres gondja volt (random elkezdett merülni, és melegedni), amit csak a szervíz tudott volna megoldani, ezért gyorsan eladtam, és kis ráfizetéssel vettem egy új 15 pro-t. Na ez most maga a tökély
9 órás kijelző idő, gyönyörű megjelenítés, nagyon minőségi hangzás (telefon + a tws is), rohadt gyors és egyszerű. Szóval : menő. Azóta van már airpods pro 2 is, meg watch ultra - ezekről is jó a véleményem. A MAC világa viszont egyelőre nagyon nem vonz. Maradok az izom PC vonalon. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez is nagyon gyors, kamera meg nagyon állat.. sokáig szokatlan volt - értem én ez alatt kb 2 hétig - de nem, nem bántam meg, egyáltalán nem. Mondjuk a 14 pro-val pont megszívtam, valami hardveres gondja volt (random elkezdett merülni, és melegedni), amit csak a szervíz tudott volna megoldani, ezért gyorsan eladtam, és kis ráfizetéssel vettem egy új 15 pro-t. Na ez most maga a tökély
9 órás kijelző idő, gyönyörű megjelenítés, nagyon minőségi hangzás (telefon + a tws is), rohadt gyors és egyszerű. Szóval : menő. Azóta van már airpods pro 2 is, meg watch ultra - ezekről is jó a véleményem. A MAC világa viszont egyelőre nagyon nem vonz. Maradok az izom PC vonalon.