- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
IOS-re engem a méret hozott át, először az SE2020-ra, majd az onnan való váltás erre.
Ha a Pixel befut akkor elgondolkozok androidon, de egyelőre ők a Tensorral sincsenek a helyzet a magaslatán, illetve ebben a méretben nincs komoly kihívója a Pro szériának.
Meg igazából letettem teljesen a kalózkodásról, meg a kábeles fájlmásolgatásról szóval gyakorlatilag már mindegy, hogy IOS vagy Android, ugyan úgy használnám szinte teljesen a két rendszert. Az Android személyre szabhatóbb, de ott a frissítések terén mindig várt valami meglepetés, itt meg szinte teljesen ugyan azt a rendszert használom, mióta az SE2020-t kivettem a dobozból és nekem eddig ezért nagyon megérte a váltást. Egy szó, a kiszámíthatóság szól az Apple mellett.Android vs IOS kérdésben, mindig az döntő ki hogyan használja a telefont. Ma már úgy más érv nincs egyik-másik mellett, már a Samsung is nyújt 7 évet, a Pixel is hozza azt a tiszta rendszer élményt stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Powerbank topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest