- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemfértkiaze
kezdő
válasz
M@trixfan #46 üzenetére
Szóval a meta nem készíti el az appot? Ez nem tudom miért jó nekik. Nekünk szimpla van, nem kerül szóba pró felhasználás, szimplán csak használás.
hegedus001
Nekem egy szifon/ipad kombó bevált, macra nincs szükségem, egy wines asztali géppel megtámogatva, mindenre is jó felállás.
Szerintem a szifon a legösszeszedettebb termék, engem konkrétan csak a kijelző mérete hajt át időnként ipadre vagy az asztali gépre esetleg tv-re. Igazság szerint egy tökéletes ipad 100%-ban úgy kezelhető, mint egy szifon
( legalábbis az én álmaimban) -
Nemfértkiaze
kezdő
válasz
M@trixfan #38 üzenetére
Páromnak egy 2020-as sima ipadot vettünk, a célból, hogy otthon kényelmesebb lesz szifon helyett a nagyobb kijelzőn kütyülni. DE azután szembesültünk a szerintem szándékolt butaságokkal. A mai napig a webes whatsappal kel baszakodni, mert nincs app ipadre.
Mivel főleg whatsappon érintkezik az ismerőseivel, ezzel mindjárt át is lényegült az ipad porfogóvá. Szerintem szándékos szivatás, mert Fb messenger meg van ami szintén metafos. Amellett a levelező is annyival ostobábban működik mint szifonon.
Szerintem direkt bután tartják az ipad os-t, hogy ne válthasd ki vele egyik eszközödet sem.
Vedd csak meg az ájfont, ájpedet és a mekket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest