- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Nemfértkiaze #47 üzenetére
Bocsánat, annyiban korrigálom magam, hogy az Apple-nek az AppStore-ban lehet beleszólása, hogy jóváhagy-e egy programot. Persze, nem emiatt nincs tablet insta kliens és társai.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Nemfértkiaze #44 üzenetére
Értelek és van is benne üzleti érdek, de nem ezen a szinten húznám meg a vonalat. Az instagram is compatibility módban megy egyébként. Ez nem az Apple dolga, hanem az adott app fejlesztőié, illetve az adott cégé. Minden lehetőség adott. Android tabokon alapból “afterthought” érzete van az appoknak. Én professzionálisabb felhasználásra gondolok, mint Final Cut, Logic, stb… Nem baj az ha van Mac, iPad és iPhone, tapasztalatból mondom
-
hegedus001
aktív tag
válasz
Nemfértkiaze #44 üzenetére
Pedig szerintem ha csak 1 almás terméket választabék, akkor szinte biztos, hogy egy iPadet vennék. Szerintem messze a legjobb termékük. Ökoszisztéma nélkül is könnyen/jól/sokoldalúan használhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest