Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M@trixfan

addikt

2017-es 10.5 Cellular 256 GB iPad Pro-t nyúzok napi szinten és döbbenetesen a legtöbbet használat eszközöm. Nagyon vártam ezt a frissítést és azt hittem első napos vásárlás lesz részemről. Nyilván az ára miatt erősen gondolkodom, mert azért a számok most nagyok.

Vártam az iPadOS 18 megjelenését, mennyire nyitják meg ezt az M4 erőművet. Sajnos nem annyira mint szerettem volna. Ha az ajánlat egy komplett MacOS használhatóság, akkor (szó szerint :D ) tokkal-vonóval jön a 13-as.
    Az OLED kijelző mindenképp nagy javulás az ember szeme világának. Ezt nem lehet beárazni a tipikus mantrával, hogy “mennyire használom ki”. Nagyon fontos szempont száműzni az LCD-t ahonnan csak lehet. Mivel rengeteget olvasok tabletről netet én szerintem ezért fogok vásárolni. Fotókat nagyon csábító ilyen kijelzőről szerkeszteni, de mivel még mindig korlátozott az iPadOS, a 13-as alapváltozat lesz, nagyon, de nagyon foghúzósan.

Ami még pozitív, hogy kezel külső tárhelyet, USB-C és egy akár vezeték-nélküli referencia oled kijelző Minihez, Studiohoz, MacBookhoz. Én innen nézem, továbbra is hasznos eszköznek tartom az iPad-et. Számomra csak az kiábrándító, hogy kitartóan vártam az OLED-re, kiszolgált és mai napig jól működik mostanim és ezzel együtt nagyon meg kell gondolni a dolgot a prioritások miatt.

Új hozzászólás Aktív témák