- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
2017-es 10.5 Cellular 256 GB iPad Pro-t nyúzok napi szinten és döbbenetesen a legtöbbet használat eszközöm. Nagyon vártam ezt a frissítést és azt hittem első napos vásárlás lesz részemről. Nyilván az ára miatt erősen gondolkodom, mert azért a számok most nagyok.
Vártam az iPadOS 18 megjelenését, mennyire nyitják meg ezt az M4 erőművet. Sajnos nem annyira mint szerettem volna. Ha az ajánlat egy komplett MacOS használhatóság, akkor (szó szerint) tokkal-vonóval jön a 13-as.
Az OLED kijelző mindenképp nagy javulás az ember szeme világának. Ezt nem lehet beárazni a tipikus mantrával, hogy “mennyire használom ki”. Nagyon fontos szempont száműzni az LCD-t ahonnan csak lehet. Mivel rengeteget olvasok tabletről netet én szerintem ezért fogok vásárolni. Fotókat nagyon csábító ilyen kijelzőről szerkeszteni, de mivel még mindig korlátozott az iPadOS, a 13-as alapváltozat lesz, nagyon, de nagyon foghúzósan.
Ami még pozitív, hogy kezel külső tárhelyet, USB-C és egy akár vezeték-nélküli referencia oled kijelző Minihez, Studiohoz, MacBookhoz. Én innen nézem, továbbra is hasznos eszköznek tartom az iPad-et. Számomra csak az kiábrándító, hogy kitartóan vártam az OLED-re, kiszolgált és mai napig jól működik mostanim és ezzel együtt nagyon meg kell gondolni a dolgot a prioritások miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Google Pixel topik
- Érkezik az első Silent Hill remake is!
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest