- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
vilma27
tag
Közeledik

Harry Potter és a Halál ereklyéi - 1. rész
bele-bele hallgattgattam a zenéibe, és fúú, mér látom, hogy nagyon jó lesz a film... Lassan majd foglalok jegyet rá. Nagyon jó, ez az egyik, ami fúúú bele is borsódzik a hátam. Főleg, hogy az öcsémnél az erősítővel hallgattam, és wáááá
Harry Potter and the Deathly Hallows
és szerintem ilyenekre kell számítani, zene terén

Ahogy egyre több rész lett kész, a zene is fokozatosan jobb lett és ahogy nőtt a kis Harry a filmvásznon, úgy komolyodott vele együtt a zene is. De ez persze nem azt jelenti, hogy pl. az első rész zenéi nem jók, nem dehogy ellenkezőleg, de a mérce is mindig felvan adva, hogy túlszárnyalja az előző részt mind a film, mind az egész produkció, a látvány, zene, és ez annak is az eredménye, hogy majd mindegyiket más rendező rendezte és szerintem ez csak a javára vált az egésznek

De úgy röviden ennyi, a lényeg, hogy már nagyon várom, az új részét. Viszont, nekem ha izgis résznél vágják le... és a köv. részlet meg nyáron lesz, addig még rengeteg hónap van hátra
és ki kellene bírni, mert tényleg az előzetes alapján nagyon jó film lesz 
Aktív témák
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ki kellene bírni, mert tényleg az előzetes alapján nagyon jó film lesz