- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vigilante #6714 üzenetére
Kicsit utána olvasgattam az este, mert kiváncsi voltam, hogy ebből mennyi múlik rajtunk, azaz, a szemünk mire képes.
Nem linkelnék, mert több helyről is jött infó, de nagyjából a 200Hz volt az a felső határ, amit még érzékelhető, de ez is egyénenként erősen eltérő lehet.
Alsó határ a 90Hz volt, és bár nálam a 75Hz is már folyamatosnak látszik, de azt el tudom képzelni, hogy a valódi életben 75 képkocka nem lenne elég másodpercenként. (ugye monitornál azért van képkioltási idő is)
Ugyanakkor az is igaz, hogy a periférikus látótérben könnyebb kiszűrni a darabosabb, alacsonyabb frekvenciájú mozgást, mint közvetlen a fókuszban
Én pl utálom a neonlámpát, különösképp a hideg fényűt, mert a szemem sarkából látom a villódzást. -
Troy.
addikt
válasz
Vigilante #6639 üzenetére
Egy jobb fülesben előre lehet hallani merre mozog az ellenfél, szerintem ez a srác meg már előre fókuszált. Én ugyan nem vagyok az ügyvédje, de érdemes megnézni Shiv, Taisheen, gdolphn, snip3down, imperialhal stb. akiknél hasonlót lehet látni.
Ami viszont gyanús az az első másfél perc. -
GRaul
őstag
válasz
Vigilante #5509 üzenetére
Apex elindult most. Fifa, madden online resz lehalt...Ezeknek tobbet nem adok penzt...
Bennyboy: nem nálad van a hiba tuti -
callmeakos
veterán
válasz
Vigilante #5489 üzenetére
Én kezdem megint feladni a rankedet. Nem nagyon maradt már ismerős akivel tolhatnám, így maradnak a randomok, de napok óta olyan clown fiesta van, hogy egyszerűen nem vagyok képes elmozdulni Gold 3/2-ről. Pedig jó volna már túljutni a Platinumon, de randomokkal egyszerűen túl agyzsibbasztó.
-
xkoti
senior tag
válasz
Vigilante #5074 üzenetére
Ismerős
Szintén ugyan így fogom fel én is.
Egyébként én most szüneteltetem a játékot mint ahogy olvashattátok én rageltem itt egy párszor inkább ps-en codozom amíg nem jön a ghost of tshuima (valószínűleg nem jól írtam a nevét).
Bár itt én is most inkább az r99 szavazok és a havoc+select fire modiMeglepően hatékony.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vigilante #4984 üzenetére
Nem hogy nem jó, de a vért+hang effektet beadja csak sebzést nem
Plusz crackelem a lila pajzsot mirageon, húsba is lövök bőven de nagyon low vagyok, wraith, Q. Egyből kinyirta csapattársam, ahogy kijöttem q-ból. 0 assist. 2 killem volt amúgy. Meghaltunk, game over, -26 rp, 1 kill. De kettő volt?!?!
Nocomment
-
törölt tag
válasz
Vigilante #4761 üzenetére
Jah, bocs, semmi ilyen. Lehet, hogy nem is a makró a legmegfelelőbb szó ide. A Swarm, a Roccat setup/settings felülete, és az újabb Roccat termékek mindegyike használja. Itt van külön makró Apexhez is, és arra lettem volna kiváncsi, hogy másnál az Equip Weapon 1-2 rendesen illeszthető e a gombokhoz, mert nálam nem. Illetve nem működik, de amúgy a gombok jók, ha másra használom.
Egyébként, soha egyetlen online játékban nem csíteltem. Single player az más, ott igen. Kipróbáltam ezt-azt
-
válasz
Vigilante #4362 üzenetére
Az élet iróniája hogy pont ma mondtam egy másik topicban, hogy itt legalább nincsenek csalók (én rég találkoztam velük) erre ma pont ledarál egy. Amúgy nem tudom miért rejti el mennyi killje van összesen (no data) azt hiszi akkor így már spectate módban nem látom, hogy működik az aimbot.exe [kép] 22 kill-el megnyerte
-
callmeakos
veterán
válasz
Vigilante #3717 üzenetére
Aham. Iron/1x-től kezdve 10x-ig tételesen egyenként mindegyiknek lehet különböző érzékenységet megadni. Azért jó ez mert én személy szerint nem állítanék ugyanazt a beállítást egy 2x-re mint egy 8 vagy 10x-re, azokat a lehető legalacsonyabbra tettem hogy finomabban tudjam mozgatni a fegyvert, de ez egy close vagy midrange-nél ez nem feltétlenül előnyös ha gyors mozgásra van szükséged az ellen miatt.
-
callmeakos
veterán
válasz
Vigilante #3521 üzenetére
Én egy ideje azonnal Solo Lauchra váltok, pont azért mert a gyökerek jó része vagy Skull Townba vagy The Marketre megy 3-4 másik squaddal egyetelmbe, attól meg rosszul vagyok, mert vagy találsz fegyvert vagy nem, ezért ha látom hogy pingelik ezeket a helyeket inkább megyek Water Treatmenre vagy The Swampra és one men squadozok. Ha idegenekkel játszom mindig lenémítom őket úgyhogy még azt se hallom mit sipítoznak
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest