- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jaja persze értem
csak azt akartam kihozni ebből, hogy youtuben nem követem, meg igazából eszembe sem jutott, hogy megnézzem. Twitchre párszor ranéztem, vagy offline volt, vagy valami általam ismeretlen stuffal játszott, ami meg csak nem is fps, így pár próba után letettem róla.
Azért majd megnézem, akkor tényleg lehet, hogy tolja, csak rossz helyen kerestem. -
törölt tag
Aceu már több, mint egy éve nem Apexezik
Ha megnézed a profilját, nincs is fent Apex videó, meg most is valami kalandjátékot tol. A múltkor visszatért pár körre, talán itt is meg lett említve, de egyébként fasorban sincs manapság.
Amúgy nem védem Shivet, az első perctől unszimpatikus a csóka, de a tudását azt elismerem. -
Nem tudom miért istenítik őt az apexba, követtem 1-2 hónapig de kivettem, mert számomra élvezhetetlen volt a játéka, persze van hogy összejön, de ne hasonlítsuk már Shiv-hez, azért mert nem szeretik/tek a személyiségét, még a játéka messzemenőkig a legjobb.. 18 pro gamert követek, de shivet szoktam nézni a legtöbbet, mert van hogy felborul a székkel, úgy beleéli magátnagyon imádom, minden nap közvetít a követőinek, legalább 7 órát, keményen dolgozik azért amit elért, és a 7. órában is maximumot hozza, nem úgy mint 1-2 pro gamer, letol 3-4 órát utána eltűnik napokra.. igazi vérbeli fps fanatikus shiv. Nem beszélve, sok játékostól nem láttam olyan videót, ahol soloba ugrott, nem sorsolt senkit a gép, és egyedül végigverte a csapatot, 27-30 killek 7-8k dmg, van a youtubon is azt hiszem vagy 3-4 ilyen videója.. vannak még az apex előtti videók is a yt-on, pubg meg fortnite, stb.. ott is 30 killeket tolt.... De nem akarok beleszállni egy vitába, van aki szereti van aki nem, mindenesetre az életben sokszor bebizonyosodik az, akit nem szeretünk, mert nem is ismerjük, és mikor ez bekövetkezik, szinte mindig a legjobb haverja lesz az embernek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest