- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
Triple take no zoom-ba közelre eskü jobban adja már lassan, mint az a nerfelt mastiff.
Azzal szinte sosem lövök mellé, mastiff-nál meg a random 14-es dmg-k az idegeimet kiölik komolyan.
Főleg, amikor mindig a kegyelemdöfés megadásakor játssza el ezt velem, hogy sorra 14 dmg-ket HIT-el az ellenbe
-
callmeakos
veterán
Hát az az egyetlen dolog amire tényleg nem lenne normál helyzetben időm rendesen foglalkozni
Nem tudom ki hogy van vele de már most elegem van ezzel a szájbarakott Wingmannel. Sírt mindenki szája mekkora tré lett, erre nesze. Vagy csak én érzem irreálisnak hogy az emberek azzal sniperkednek, ráadásul 4-5 találtóból véged is van egy PISZTOLYTÓL?
Persze én vagyok az egyetlen a planétán aki még egy Gibraltart se képes ellőni vele 2 centiról -
Vismajor01
addikt
Nem érted miért nerfeltek a pathyt és kiért boostoltak Mirageot???? What??
Parhfindert SEMMI sem érhette utol ha el akart futni, iszonyat Op volt individuális szinten. Tökéletes nerfet kapott, ugyanúgy eltud tűnni egy balhéból/feltud mászni hülye helyekre csak mostmár utol tudjuk erni.Mirage meg totál használhatatlan volt, decoyrol egyből megmondtad h decoy, ulti szinten, passzív meg röhej. Most meg teljesen valid választás rankeden is, ha nem is meta.
csgon kívül nem tudok olyan játékról ahol hallgattak volna a Communityre és jól jöttek ki volna belőle. Mert a Community az a többség és az nem az eszerol híres
-
markknight
veterán
Én az utóbbi időben kezdtem elengedni. A statisztikám alapján season 2-ben játszottam a legtöbbet onnan már egyre kevesebb a meccsem. Költeni meg már egyáltalán nem költök rá.. ez van. Reggeli rankeden kétszer nem talált harmadikat, egyszer pedig slowmo volt az egész meccs, majdnem 45 percig tartott. Loss forgiveness bezzeg nincs ha szar a szerver és már akkor sem adja meg ha kilép a harmadik. Solo queue-ben irtó nehéz masterre másfél hónap alatt feljutni, a diamond reward pedig semmit nem ér, szóval szerintem a splitek vágták el nálam a játékot. Na jó, ez a semmi kontent szezon is.
-
PAtr0n
addikt
Csak egy költői kérdés: tud valaki olyan kompetitív multiplayer játékot, ahol nem nehezedik a fejlesztőkre a nép építő, vagy bugyuta akarata?
No offense, de nézz meg egy PUBgézát, meg akarnak felelni szinte mindenkinek, és tök a visszájára fordul.
Nem lehet azt mondani, hogy nem foglakozik a respawn a játékkal. Vannak hibák, idegesítő dolgok, de itt még talán hallgatnak az értelmesebb community-re.
Nem lesz tökéletes multiplayer játék. Főleg azért nem, mert a netes problémák is megnehezítik a fejlesztők életét nem kicsit. Na meg hogy mit nerfelj, mit buffolj. Ha azt akarod hogy minél többen a játék mellett maradjanak, akkor hallgatnak a sírókra, ha azok vannak többségben.
Igazából egy játékos bázist akkor tud fenntartani ha felhígul a gamplay a buffokkal és nerfekkel. Ha nem csinál semmit, rétegjáték lesz. Az meg nem kóser a bevételeket illetően.
Ennyi a lényeg, ez az üzleti modell. Ha meg abból indulunk ki hogy EA, akkor ahhoz képest korrekt üzleti modell. -
m4rk.89
aktív tag
Teljesen instabil fos a játék, én S4-el kezdődően keztem tapasztalni, hogy játszhatatlan a tearing, microlaggok stb. miatt.
RivaTunerrel korlátozd le az fps-t annyira amennyi hz-es a monitorod és vegyél le minden beállítást minimumra a felbontáson kívül, így talán jó lesz, de ezer baja lehet pl. G-SYNC bekapcsolva maradt, gyenge a géped, laggol a szerver stb.
-
m4rk.89
aktív tag
-
markknight
veterán
-
pohár
félisten
ez az előző rész, iszonyat jó ez is, hatalmasakat lehet nevetni ezen a csávón
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát, ha loot meg skin kell egy játék életbentartásához, az már régen rossz.
Ahhoz nem kell FPS, ott a Barbie Fashion Designer.
Persze, jó dolog a testreszabhatóság és az indivídum kifejezése, de ha ez egy primér motivációs tényező, akkor valami nagyon mást keresünk egy (online) lövöldében.
-
zsoika
addikt
Az egész "fejlődésnek" nincs értelme az Apex-ben szerintem. Nem lesz tőle erősebb a karakter, vagy a fegyó. Kit érdekel hogy milyen skinem van és a fegyver milyen színben tündököl....vagy hogy mit mond a karakter?
A "motiváció" meg az hogy jó játékos legyél és te legyél a győztes ! Ha ez már megvan akkor tényleg váltanod kéne másik játékra -
Én már azt csinálom hogy ha 300 kill alatti playerekkel dob össze már lépek is ki. Jó lenne ha csinálnának vagy ranked vagy solo módot, mert unom kicsit hogy lvl 170-es szinten kapok magam mellé 15-20-as szintű pistikéket.
Azon nevetek mindig hogy az összes nyomorék (értsd; egy elefántot nem talál el 2 méterről) beugrik a skull town-ba, aztán senkit nem tud lelőni csak futkorászik meg óbégat, kinyírok egy squadot, felveszem a bannerjét, majd lehívom, és kilép. Ennek mi értelme? Minek lép ki ha már lehívtam?
Ezek szerintem napi 8 órába nézik a streamereket, aztán leül játszani és szentül megvan róla győződve hogy ő is úgy tud játszani mint shroud, aztán mikor jön a pofára esés, kilép. Mondjuk ahogy elnézem a játékosok 60-70%-a nyugodtan mehetne vissza pubg-t játszani, mert már a lootolásuknál látszik hogy ez nem nekik való játék.
Tegnap 2 percig magyaráztam a gyereknek hogy a shield-et hogy kell javítani, nem értette, inkább kiléptem, az ilyenekkel mit kezdjen az ember? A másik meg mikor jön ránk egy csapat, a másik kettő loot-ol (mi mást csinálna) szólok nekik, spottolom az enemy-t, kettőt leszedek, a harmadik lelő, ezek meg odajönnek és ketten nem tudnak 1 embert lelőni, sírok.
Szóval muszáj a ranked, ügyesebbek az ügyesebbekkel játszanak, a nyomik meg a nyomikkal, amíg ez nem lesz, addig marad a kilépkedés.
-
-
EczkE
veterán
Az a baj hogy mar a lvl szazezercsilliardos jatekosokra sem lehet szamitani. Kettovel kerultem ossze, az egyik tok mashova ugtott a masik 1 percen belul foldre kerult majd egybol ki is lepett pedig nem voltam tole messzebb 50 meternel. Aztan a harmadik valahol a map masik vegen meghalt, maradt egyedul. Pedig mikor lattam a bannereket akkor orultem hogy vegre olyanokkal vagyok akik tudnak jatszani. Hat nem.
-
-
markknight
veterán
Mutatok jobbat: [link]
A karakterválasztás kapcsán jár nekik a pacsi. Nem az van mint Battlefront 2-be, hogy akinek gyors a gépe az mindig Anakinnal van, a többiek meg rohadjanak meg. Szépen a szerencsére bízták ezt is. Ha ki tudom választani Bangalore-t akkor vele megyek, ha nem akkor jöhet Bloodhound, ha ő sem nyert akor Wraith. Mindhármat nem tudják elvinni előlem
-
Múlthéten valami twitch nevű látta, hogy alapból nekem is Bloodhound van kiválasztva és elkezdett óbégatni (!!!) nem angolul (!!!) amiből annyit értettem, hogy Bloodhound, tehát a karakterért sírt. Választottam másikat, majd csak azért hogy Mr twitch érezze a szeretetet, zuhanás közben kiléptem. Nincs annyi időm játékra, amennyit szeretnék, hagy ne töltsem a meglévőt ilyen fírgekkel
-
markknight
veterán
Nem lesz nekik itt szabad döntésük. Itt már rég az EA diktál. Biztos nem a respawn találta ki, hogy a battle pass ne adjon semmit, gondolom azért 30000 a szintenkénti ugrás, mert oda akarnak láncolni erővel a játékhoz, de nem fog menni és most itt megkérdeztem haveromtól, hogy komolyan erre a pár kozmetikai elemre vártunk 2 hetet? Ahhoz hogy a játék fejlődjön, ahhoz bizony mennyiségű cash kell és ember. Emberből nem állnak jól mert készül az új SW játék, amin bőven dolgozik a csapat még. Pénz pedig nem nagyon lesz nekik már. Nem vagyok játékfejlesztő, de új játékmódot például simán össze lehetett volna pakolni. Először még örültem, mert azt gondoltam, hogy 1-2 durranást majd a szezon kiadásakor lőnek el. Ehelyett jön ilyen nulla értelmű változtatás, hogy ugrás közben nem lehet pathfinder ultiját használni? Na ne már.. Megyek rágyújtok és le is fekszem a francba
-
Szilágyi84
senior tag
Nem rossz de van már dögivel. Én nem játszok vele minden nap de hét elején nagyon nem ment sehogyan állandóan ledaráltak viszont tegnap és ma egész jó volt sőt a mai 2 óra után bőven volt killem szóval mintha tényleg iktatnák a nagy profikat. Viszont ha levernek a nagyok 0 killel ha sikerül pár akkor is kb 2 óra elég nekem. Aki napi jóval több órát nyomja rendszeresen annak érthető az újdonság hiánya de akkor is hogy lehet valakinek majdnem 2000 killje.
-
Dr. Romano
veterán
-
sixpak
nagyúr
Azért mert mint itt a topikban is visszatérő tema volt, hogy kib@ssza őket a játék.
Tényleg bosszantó nagyon, ha kilép valaki, de lehet nem önszántából teszi.
Nekem a 110 óra alatt még nem volt crash, meg magamtól sem léptem ki, ennyire tisztelem a társaimat....még ha idióta is 50%-a.
Mondjuk nem hallom mit beszélnek, ha hallanám a kisgyerekek visítását, lehet én is quitelnék.Maxxy10: tegnap két rank6-os volt mellettem, simán nyertünk, többet öltek mint én, pedig rank 60 vagyok....szóval nem lehet általánosítani.
-
Slavia
aktív tag
Azért mert ez még mindig csak egy kergetjük egymás lövölde.Csak az emberek hajlamosak túlságosan nagy értékeket tulajdonítani az arab diszpécser,az orosz suka suka ...., meg az angol 12 éves miért viszed el a karakteremet dolgoknak.
Nagyon jó ötletek vannak benne. de csak ennyi.(tartalom,ösztönző dógok köllene bele mert azért ha egy játéknak az az erénye és az a menő hogy kinek van már meg az ezer kill vagy 1000000 ezer kill.Mert az majd jó megmutatja 30 lőszer mellet hogy kell meghallni addig engedjük már el.
(mondom ezt 160 óra után level 83,meg 500+ kill után) és ezt azért írom le hogy majd jön mindjárt egy nagyon okos és menőbb 13+ kisfiú aki majd jó megmondja hogy ez szerinte nem így van.
-
Ribi
nagyúr
Pl ott a Heroes of the Storm moba.
Ott elég könnyű kilockolni sok karit. Viszont szerintem pont emiatt nem is hoz hűde sokat. Nem is említik sehol sem, hogy mennyit hoz és ez valszeg nem véletlen.
Ha túl könnyű unlockolni a lényeget, onnantól jóval kevésbé fognak vásárolni.
De lehet az árazással is gond van, nem néztem mi mennyibe kerül. -
-
vtomi2
őstag
Nekem is van böven 100 ölés felett, lehet már a 200-at is lehagytam, és 20 alatt van a győzelmeim száma.. Ez csapatjáték, és a haverok nem túll jók benne. Ha jobb haverokkal játszok, akkor legtőbbször bejutunk a top 3-ba. Legtöbb hyőzelmem meg randomokkal van. Viszont haverokkal jobb játszani mint nyerni sztem.
-
Polllen
nagyúr
Elméletileg egyforma gyorsak, de az animáció miatt a tankok lassabbnak tűnnek.
A bloodhound passzív skillje az, hogy 1 percig visszamenőleg látja az ellenfél játékosainak nyomait. A varjak mindig ott ücsörögnek, ahol ilyen nyom van. Ha ráviszed az egeret, kiírja, hogy mi történt és mennyi ideje. Pingelni is tudod a többieknek. -
Slavia
aktív tag
Oh ilyen rengeteg van főleg a no life játékosok (700-80000) kill megy egyedül lőszernélkül normális fegyver nélkül és lelövik aztán meg elvárja a recoveryt. csak a leugrásnál lootol aztán szalad mint a mérgezett egér. Ez is sajnos a random ugrás egyik adaléka. De ezt hetekkel ezelőtt írtuk már. ( Én rengeted no recoilos emberkével talákoztam már, lehet arany barrel volt(kétlem mert első loot volt) de a machine gun nem tudom a nevét teljesen egyenesen hordott neki.) Jó pár év codozás után azért észre lehet venni mikor no recoil van.
-
Jinxb1rd
addikt
Tudom ultikat írtam a hozzászólásom elején, de Pathfindernél a kis képességére gondolok, nem az ultijára.
Lifeline-nál ezt nem tudtam, hogy ilyen van, Jó tudni.
De ha már szóba jött, akkor lehetne az, hogy a robot automatikusan követi azt a teamből, akihez a legközelebb van és hiányzik a hpja. Nyilván nem ugyanazzal a sebességgel, mint amivel mennek a karakterek, de kúszási sebességgel nyugodtan közlekedhetne szvsz. Vagy legalább ha valami perem szélén van eldobva, akkor essen le.
-
zsoika
addikt
" aki konzollal kezdte annak ez nem probléma hisz általában ők ezt szokták meg, viszont én akinek kb majdnem 1 éve van konzolja még mindig van tanulni valóm célzás téren " Pontosan erről van szó.
Nincs konzolom (már írtam), gépen nyomom csak furi ez a hozzáállás a konzolosok részéről. Biztos abból adódik hogy sokáig nem volt más input csak a kontroller. Szerintem ez gyorsan meg fog változni és annyira el fog terjedni az egér+bill ott is hogy vagy FPS -ből kiszorítja a kontrollert ...vagy tényleg szétszedik a szervereket irányítás szerint.
-
zsoika
addikt
"ez általában vitát és háborút indít" Érdekes
Én azt gondoltam hogy a Ps vagy a PC egy gép amin fut a játék és azt hogy mivel irányítjuk lényegtelen. Mindenki azzal irányítsa ami neki jobban tetszik.
Nekem PC-m van és repülős játékokban utáltam az egér+bill kombót ezért vettem egy joystickot….a mászkálós, kardosokat meg konzollal szeretem (For Honor)….Battlefield-et meg eszembe sem jut ezekkel irányítani.
Számomra egyértelmű hogy PS-en is így játszanék....minek szopatnám magam.Szerintem ez a PS=konzol, PC=egér+bill nem tartható sokáig ilyen PC árak mellett. Egy valamire való PC kiegészítőkkel együtt 1M körüli összeg....ezzel ellentétben a PS4 pro még 50eFt os egérrel is 200eFt ból kijön és viszi a 4K-t mint a vaj.
-
stickermajom
addikt
Ezek szerint tegnap hivatalos bolondnap volt a játékban. Pár körre volt csak időm, egyik sem sikerült jól. Volt két majom, akik már ugrás után kiléptek (gondolom, mert nem vagyok menő 40+-os), következő körben miután megmentettem a csávót meghaltam, aztán mindketten szépen otthagytak, a tag-em ideje is lejárt..
-
Rage47
veterán
Na nekem ismerősöm csinálta ezt.
Csak vele nem ordíthattam a mikrofonba, hogy ne menj már beléjük basszus. Csak ment és ment és meghaltunk.
Ezért mondom, hogy ha valaki hülye, akkor mikrofonnal is az. Randomok között lehet nagyobb a szórás, de ha a real life ismerősöd hülye azon már nem változtatsz.
(PS4) -
Semmilyen forrasbol nem dolgozott
ha megnezed azt a cikknek definialt valamit, akkor lathato hogy kepekkel elvalasztott par sor szoveget, amibe belefonta Titanfallos ismereteit. Az elso dolog az lett volna, hogy felmegy a game twitter oldalara, ha nem talal semmit irany a respawn majd az EA profilja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest