- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Fogyasztóvédelem trallalala (júliustól nagy bukta) :)
-
Rawulf
őstag
Amíg nyugta vagy számla van és nem rezelsz be, akkor rögtön megoldódnak a dolgok! :)
-
inkab
aktív tag
Szerintem ha nincs benne a gar. feltételek között ilyen kikötés, akkor minden további nélkül. Ha benne van, akkor boltja válogatja. Persze le kell vásárolnod, pénzt biztos nem adnak vissza. Nekem volt volt már ilyennel kapcsolatban + és - tapasztalatom is. Egy próbát megér nem?
-
inkab
aktív tag
A ram lesz a hibás. Nekem is csak samsung-al (DDR400) stabil az nf2, a többivel fagyott, dual-ban meg előfordult, hogy el sem indult másik fajta ram-al. De a samsung-al hajtottam már 217(DDR433)-en is dual-ba....
Probalj meg a + fesz-t adni a ram-nak és visszavenni az időzítésekből vagy az órajelből. Egy Abit NF7-s lapban bejött elixir ram-okkal, amik egyébként előtte ugyanúgy fagytak, mint a tiéd. De én visszavinném és kicserélném inkább... -
Viper
tag
Adott egy AOpen AK79-400VN alaplap nforce2 400 ultra chipsetes, vettem bele 2db Spectek DDD333 256MB ramot, ezekkel menetrendszerűen fagy a windows (újraindulás, blue screen stb.). Ugyanakkor van egy 512MB DDR333 Samsung ramom, azzal atomstabil.
A proci barton2500, a hűtő speeze raptorcool I, a táp coolink AP350X, van még benne egy sapphire Radeon 9000Pro 128MB, 80GB WD7200, DVD-Rom, CD író.
A memtest órákig is hibátlanul fut a spectek ramokkal, egy modullal is ugyanúgy fagy a gép.
Van valami tippetek?
Aktív témák
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus P8H61-M LX3 Plus R2.0 LGA 1155 alaplap
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest