- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Fogyasztóvédelem trallalala (júliustól nagy bukta) :)
-
Rawulf
őstag
Amíg nyugta vagy számla van és nem rezelsz be, akkor rögtön megoldódnak a dolgok! :)
-
inkab
aktív tag
Szerintem ha nincs benne a gar. feltételek között ilyen kikötés, akkor minden további nélkül. Ha benne van, akkor boltja válogatja. Persze le kell vásárolnod, pénzt biztos nem adnak vissza. Nekem volt volt már ilyennel kapcsolatban + és - tapasztalatom is. Egy próbát megér nem?
-
inkab
aktív tag
A ram lesz a hibás. Nekem is csak samsung-al (DDR400) stabil az nf2, a többivel fagyott, dual-ban meg előfordult, hogy el sem indult másik fajta ram-al. De a samsung-al hajtottam már 217(DDR433)-en is dual-ba....
Probalj meg a + fesz-t adni a ram-nak és visszavenni az időzítésekből vagy az órajelből. Egy Abit NF7-s lapban bejött elixir ram-okkal, amik egyébként előtte ugyanúgy fagytak, mint a tiéd. De én visszavinném és kicserélném inkább... -
Viper
tag
Adott egy AOpen AK79-400VN alaplap nforce2 400 ultra chipsetes, vettem bele 2db Spectek DDD333 256MB ramot, ezekkel menetrendszerűen fagy a windows (újraindulás, blue screen stb.). Ugyanakkor van egy 512MB DDR333 Samsung ramom, azzal atomstabil.
A proci barton2500, a hűtő speeze raptorcool I, a táp coolink AP350X, van még benne egy sapphire Radeon 9000Pro 128MB, 80GB WD7200, DVD-Rom, CD író.
A memtest órákig is hibátlanul fut a spectek ramokkal, egy modullal is ugyanúgy fagy a gép.
Van valami tippetek?
Aktív témák
Hirdetés
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest