Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondtam már,hogy úgy is tudott települni a win 7,hogy nem volt meg külön a 100mb partíció beleépítette az 1db rendszer partícióba.Ha nem hiszed olvass utána (win7 fórum stb) én tudom miről beszél mert régen nekem is volt olyan.
Nem tudok képet feltenni mert évekkel ezelőtt volt azóta figyelek,hogy mindig külön legyen a 100mb rész.adolfo01
A mentést oda teszed ahová akarod csak visszaállításnál azt a helyet kell majd megjelölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest