- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bosan
csendes tag
Hali! Épp ma vettem egy ilyen AOC LM720A monitort, hosszas NET böngészés, majd vívódást követően a TESCO-ban, s valóban 68.900.- Ft-ért. Féltem, de szerencsére pixelhibát nem észleltem, csak ekléggé látható szellemképeket a betük és ábrák után, amit semmiféle beállításkorrigálással sem tudtam elűzni.
A magyar nyelvű kezelői könyv csak nudli, a CD-n magyarul nincs. Végül elvégeztem a szellemirtást (Ghostbuster) egy egszerű eszközzel. Egy monitor kábelhosszabbítóval, pontosabban ennek kiiktatásával. Ezutám minden OK.
Csodálatos szinek, kép, hatalmas képernyő, ami nagyobb egy 19''-os ''sima '' monitorénál. Nem hittem, s lemértem: 43,4 cm képátló.
Sajnos csak analóg csatlakozása van, s bizony 25 ms-os frissítés, amit 16 ms-nak reklámoznak. Ezt nem mértem le.
Szerintem csodálatos - legalább is nekem, s bizonyára a többi is hasonló jó lehet -, pedig uj gépem csak holnapután lesz. Most még egy 800-es Celeron, 384 RAM és egy ''csúcsszuper'' 32 MB-os videokártya a háttere.
Összeségében csodálatosnak tartom, nagyon szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- EAFC 26
- Autós topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest