- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bosan
csendes tag
Hali! Épp ma vettem egy ilyen AOC LM720A monitort, hosszas NET böngészés, majd vívódást követően a TESCO-ban, s valóban 68.900.- Ft-ért. Féltem, de szerencsére pixelhibát nem észleltem, csak ekléggé látható szellemképeket a betük és ábrák után, amit semmiféle beállításkorrigálással sem tudtam elűzni.
A magyar nyelvű kezelői könyv csak nudli, a CD-n magyarul nincs. Végül elvégeztem a szellemirtást (Ghostbuster) egy egszerű eszközzel. Egy monitor kábelhosszabbítóval, pontosabban ennek kiiktatásával. Ezutám minden OK.
Csodálatos szinek, kép, hatalmas képernyő, ami nagyobb egy 19''-os ''sima '' monitorénál. Nem hittem, s lemértem: 43,4 cm képátló.
Sajnos csak analóg csatlakozása van, s bizony 25 ms-os frissítés, amit 16 ms-nak reklámoznak. Ezt nem mértem le.
Szerintem csodálatos - legalább is nekem, s bizonyára a többi is hasonló jó lehet -, pedig uj gépem csak holnapután lesz. Most még egy 800-es Celeron, 384 RAM és egy ''csúcsszuper'' 32 MB-os videokártya a háttere.
Összeségében csodálatosnak tartom, nagyon szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest